Σε όλους είναι γνωστό ότι μεγάλο μέρος της Εθνικής κυριαρχίας των κρατών μελών της ΕΕ, έχει παραδοθεί σε αυτούς που διόρισε τα τοκογλυφικό κεφάλαιο στις Βρυξέλλες.
Αυτοί λοιπόν οι διορισμένοι και όχι εκλεγμένοι, θα δώσουν την μάχη ώστε να τιμωρήσουν τους Άγγλους που τόλμησαν να ψηφίσουν υπέρ της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ευρώπη των βαμπίρ.   
Με δόρυ την Μέρκελ ξεκίνησαν τα χτυπήματα κατά της Βρετανίας, κατά ανάλογο τρόπο με αυτόν ο Χίτλερ ξεκίνησε την μάχη της Αγγλίας. 
Οι Γερμανοί του 2017 προκαλούν τη Βρετανία και η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται με πολεμικού χαρακτήρα επίθεση ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους «γραφειοκράτες των Βρυξελλών»

Η Τερέζα Μέι σε ρόλο Τσώρτσιλ ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία βάζοντας κατά του ιερατείου των Βρυξελλών θυμίζοντας σε όλους τον ρόλο της Γερμανίας κατά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο.  . 
 Μετά την επίσκεψή της στην αρχηγό του κράτους, βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία διέλυσε και τυπικά τη Βουλή των Κοινοτήτων, κάτω σώμα του βρετανικού κοινοβουλίου, εν όψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου, η κ. Μέι προχώρησε σε δηλώσεις έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, στην Ντάουνινγκ Στριτ. 
 Κατηγόρησε Ευρωπαίους πολιτικούς και αξιωματούχους ότι επιχειρούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στη Μεγάλη Βρετανία, χρησιμοποιώντας «απειλές». 
 «Υπάρχουν κάποιοι στις Βρυξέλλες οι οποίοι δεν επιθυμούν οι συνομιλίες για το Brexit να είναι επιτυχημένες», δήλωσε η Βρετανή πρωθυπουργός. «Δεν πρέπει να αφήσουμε γραφειοκράτες των Βρυξελλών να μας ισοπεδώσουν», συνέχισε. 
 Συμπλήρωσε δε ότι η διαπραγματευτική θέση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει παρερμηνευθεί σοβαρά στον Τύπο της ηπειρωτικής Ευρώπης, αναφερόμενη εμμέσως σε αναφορές ευρωπαϊκών εφημερίδων σε σχόλια του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μετά τη συνάντησή του μαζί της. 

Δημοσίευση σχολίου