Ελεύθερος ο Άκης και το ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να κουνάει την ρομφαία της κάθαρσης και να στέλνει ανθρώπους στη φυλακή τη στιγμή που όλο το σύστημα είναι σάπιο;
Σημίτης και Παπανδρέου οι ένοχοι της περιπέτειάς μου, είπε ο Άκης και δεν έχει άδικο, καθώς αυτοί οι τύποι είναι οι εφιάλτες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και όχι μόνο οι εφιάλτες του Άκη. 
Κοιτώντας τον Τσοχατζόπουλο, σου μιλάει η σύγχρονη Ελληνική ιστορία καθώς πίσω από την εικόνα του βλέπεις όχι μόνο το ...καλό η κακό ΠΑΣΟΚ, αλλά βλέπεις και όλα τα ερπετά που αφού´ ..."απεταξάμην" το ΠΑΣΟΚ, φόρεσαν την προβιά του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν να “βαμπιρίζουν” τη χώρα.
Η ενοχή του Άκη είναι ότι συντήρησε και έθρεψε όλους αυτούς σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος έγινε ίδιος. Στην εικόνα ενός Άκη το μόνο που δεν θέλεις είναι η τιμωρία γιατί σε όλους είναι γνωστό ότι οι πραγματικοί ένοχοι είναι αλλού. Συνεχίζουν να υπάρχουν ως λύκοι που έβαλαν προβιά και η μόνη ευχή για τα γερασμένα τους τομάρια είναι να συνεχίζουν να υπάρχουν μπας και κοιτώντας τους, ξεστραβωθούμε την ώρα της κάλπης.
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου