Σε όλους είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των άλλων κομμάτων, είναι άνθρωποι ανίκανοι και η βουλευτική έδρα είναι γι αυτούς ότι καλύτερο θα μπορούσαν να είχαν στη ζωή τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που αυτά τα ανθρωπάκια είναι πάντα σκυμμένα στα τέσσερα και πρόθυμα για οτιδήποτε, αρκεί να έχουν την καρέκλα.
Μεταξύ των προθύμων και ο Νάσος Αθανασίου ο οποίος δήλωσε ότι θα ψήφιζε τα μνημόνια και με τα δύο χέρια.
Απάντηση στα δύο χέρια του Νάσου, δίνει ο δημοσιογράφος Χάρης Κοντόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook.

Έτος 1994, με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Νάσος κολλητός του Θοδωρή Κατσανέβα, (που τότε ήταν παντρεμένος με την θυγατέρα του Ανδρέα, την Σοφία, που μετέπειτα εγράφη στον Τύπο, ότι αφού χώρισαν, «έμπλεξε» με σέκτες!) αφού είχε περάσει από όλα τα κόμματα.

Ο τελευταίος (που έλυνε και έδενε τότε) έστειλε το Νάσο φυτευτό, στον τότε διοικητή της ‘ΕΤΒΑ’ Γκαμαλέτσο, σαν σύμβουλο με αργομισθία …500.000 δραχμών το μήνα!
Τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη.

Ο Αθανασίου δε πάτησε ποτέ το πόδι του, ενώ πληρωνόταν κανονικά.
Μόλις ανέλαβε διοικητής της ‘ΕΤΒΑ’, ο Κασμάς ερώτησε γιατί πληρώνεται ο Αθανασίου, χωρίς να εμφανίζεται
Και τον έδιωξε με τις κλωτσιές!
Η απάντηση του Νάσου ήταν, πως είχε συμφωνήσει με τον προηγούμενο διοικητή της ‘ΕΤΒΑ’ να παρέχει υπηρεσίες… εκ του μακρόθεν (!!!) και ότι με 500.000 δραχμές το μήνα, δεν μπορούσε να εμφανίζεται στην τράπεζα και να …χάνει το χρόνο του!

Αλλά τα 500.000 τα έπαιρνε με τα…δύο χέρια!

Αυτός ο κύριος διαφεντεύει τις τύχες μας (μαζί με περίπου 300 άλλους) και αποφασίζει για την μείωση των συντάξεων έως 30% και του αφορολόγητου στις 5.600 ευρώ!


(Μόνο που ΔΕΝ θυμήσατε, ότι έγινε «μέγας & πολύς» επί «κακιάς» ΝΔ, πολλά-πολλά χρόνια πρίν, στην κρατική τηλεόραση! Ποιοί όμως έχουν μνήμη;)


Δημοσίευση σχολίου