Φαίνεται ότι τα Κααγκιοζάκια χάνουν την ψυχραιμία τους μετά την επίθεση στον Παπαδήμο. Αυτό αντιλαμβάνεται κάθε ένας που έχει κοινό νου και την υπομονή να ακούσει τους εκπροσώπους των «στα τέσσερα» όπως ο αγαπητός κ. Πορτοσάλτε και καθηγητές της πεντάρας που δηλώνουν ότι όποιος δεν είναι σαν και αυτούς είναι βλάξ.

Είναι τόσος ο φανατισμός αλλά και ο φόβος των «στα τέσσερα» που κοντεύουν να ηρωοποιήσουν τον Παπαδήμα για να κρύψουν την αλήθεια που λέει ότι όλοι αυτοί σκοτώνουν καθημερινά το λαό με το να στηρίζουν και να συντηρούν αυτήν την πολιτική χαβούζα, κύριοι εκπρόσωποι της οποίας είναι τύποι σαν τον Παπαδήμα.  
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν ο Παπαδήμος είναι ικανός η ανίκανος, αν έχει δέκα πτυχία από το Χάρβαρντ, αν ήταν διευθυντής σε ΔΝΤ η οτιδήποτε άλλο και αυτόν τον ικανότατο άνθρωπο θέλησαν να σκοτώσουν τα κακά παιδιά, οι βλάκες που δεν αντιλαμβάνονται την αξία αυτού του γίγαντα, η οι τρομοκράτες που επιτιθέμενοι στον Παπαδήμο επιτίθενται στη δημοκρατία.  
Το ερώτημα είναι γιατί όλοι οι Παπαδήμες και τα συναξάρια τους δολοφονούν καθημερινά ανθρώπους στο όνομα της δημοκρατίας.
Θυμίζουμε ότι όταν κλήθηκε ο λαός, με δημοψήφισμα, να απαντήσει εάν αποδέχεται αυτόν το εξευτελισμό, όλα αυτά τα παρα-μοφωμένα ανθρωπάκια τον τρομοκρατούσαν σε 24ωρη βάση λέγοντάς του «ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ», «ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ», κατέλαβαν τα παράθυρα και προπαγάνδιζαν το ΝΑΙ, έκλειναν τις τράπεζες και αυτό που εισέπραξαν ήταν ένα τεράστιο ΟΧΙ το οποίο, αντί να κάνουν νόμο του κράτους, το έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και συνέχισαν με την ίδια φασιστική λογική να βιάζουν την καθημερινότητα όλων, αδιαφορώντας για τα θύματα που αφήνουν στο πέρασμά τους.
Δεν είναι λοιπόν η επίθεση στον Παπαδήμα αυτή που στέλνει τη δημοκρατία στο απόσπασμα αλλά είναι η κουκούλα που φοράνε όλοι αυτοί που καθημερινά παραποιούν την αλήθεια και τρομοκρατούν το λαό.
Η επίθεση στον Παπαδήμα είτε είναι φτιαγμένη από το παρακράτος είτε από αγανακτισμένους η «τρομοκράτες» είναι κατακριτέα, στο βαθμό που κατακριτέα είναι κάθε αυτοκτονία και δάκρυ που προκαλούν άνθρωποι σαν τον Παπαδήμα.
 Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου