Σε όλους είναι γνωστή η οργάνωση Κου-Κλουξ-Κλαν η οποία έδρασε στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζοντας το ιδεολόγημα της υπεροχής των λευκών εναντίων όχι μόνο των μαύρων αλλά και εναντίων των άλλων φυλών.

Είναι επίσης γνωστό ότι τα συμφέροντα των καρτέλ της παγκόσμιας Ελίτ εξυπηρετούνται μόνο όταν υπάρχει φόβος και ανασφάλεια στον πλανήτη και για αυτό δεν είναι καθόλου περίεργες οι επιθέσεις στρατευμένων ανδρείκελων που στο όνομα του Αλλάχ σπέρνουν τον τρόμο στην Ευρώπη και τον πλανήτη γενικότερα. Εκείνο που δεν ήταν γνωστό είναι ότι τα κοπρόσκυλα που φανατίζουν τους Μουσουλμάνους, ξεκίνησαν κάτι ανάλογα επιστρατεύοντας ηλίθιους χριστιανούς και τους αμολάνε για να σκοτώνουν Μουσουλμάνους.

Κου Κουξ Κλαν λοιπόν δημιουργείται στην Ευρώπη και σε πεδίο μάχης μετατρέπεται πλέον το Λονδίνο, καθώς μέσα λίγες ημέρες σημειώθηκε άλλη μια επίθεση -μετά από το χτύπημα στη Γέφυρα του Λονδίνουκαι την αγορά του Μπάροου– μόνο που αυτή τη φορά στόχος ενός 48χρονου, που έπεσε πάνω τους με ένα φορτηγάκι, ήταν μουσουλμάνοι που βρίσκονταν έξω από τζαμί στο Φίνσμπερι.

Ο στρατευμένος ηλίθιος φώναζε «θέλω να σκοτώσω Μουσουλμάνους».

«Η Αστυνομία αντιμετωπίζει πλέον το περιστατικό ως τρομοκρατία» ανακοίνωσε λίγο πριν τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) η υπουργός Εσωτερικών, Άμπερ Ρουντ, στις πρώτες της δηλώσεις για την επίθεση που άφησε πίσω της τουλάχιστον έναν νεκρό και οχτώ τραυματίες.

Δημοσίευση σχολίου