Σε όλους είναι γνωστό ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ προστατεύει και προωθεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον, ακόμα και να δολοφονήσει τον πρόεδρο της χώρας, εάν αντιπαρατεθεί έστω και στο ελάχιστο, στα συμφέροντα συγκεκριμένων καρτέλ που εκμεταλλεύονται τα πάντα.
Ο πρόεδρος Τράμπ είναι φανερό ότι δεν είναι της αρεσκείας τους και αυτός είναι ό λόγος που σε καθημερινή βάση οργανώνουν διαδηλώσεις εναντίον του. 
Η αποχώρησή του από την συνθήκη για την κλιματική αλλαγή, εξόργισε τα καρτέλ, που έστησαν την τσόντα περιβάλλον και βλέπουν ότι, με πρόεδρο Τράμπ στο τιμόνι της υπερδύναμης,  κινδυνεύει η …μεγάλη μπίζνα τους.  

Η επίθεση εναντίον του Τράμπ, μετά την αποχώρηση, ήταν αναμενόμενη και πλήθος «περιβαλλοντικών ζόμπι» βγήκαν στους δρόμους για να κατακρίνουν την απόφαση του προέδρου.
Φαίνεται όμως ότι τόσο ό Τράμπ όσο και ο Πούτιν ήταν προετοιμασμένοι και αντεπετέθηκαν, ο μεν Τράμπ με αντιδιαδηλώσεις στις διαδηλώσεις των καρτέλ, ο δε Πούτιν με μία στοχευμένη συνέντευξή του στην οποία άφησε να εννοηθεί ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ δεν μπορεί να στοχοποιεί κατά το δοκούν οποιονδήποτε χωρίς κόστος.
Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρθηκε στον θάνατο του προέδρου Κένεντι  και στον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Χωρίς περιστροφές κατηγόρησε τις μυστικές υπηρεσίες ότι σχεδίασαν και υλοποίησαν τη δολοφονία του προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.
Αναρωτήθηκε ο Πούτιν για τον ρόλο των καρτέλ σήμερα και την προσπάθειά τους να εμπλέξουν την Ρωσία στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και κατ’ αυτό τον τρόπο να πλήξουν τον πρόεδρο Τράμπ με απώτερο στόχο την καθαίρεσή του.
Σύμμαχοι των καρτέλ του θανάτου είναι το τρίγωνο Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία που τροφοδοτεί με άπειρο χρήμα τρομοκράτες για όλες τις δουλειές.

Ο Χριστός ξαναστρώνεται ήταν είναι και θα είναι ο ποιο επίκαιρος τίτλος ανά τους αιώνες καθώς όποτε και να ξανάρθει, οι γραμματείς και φαρισαίοι είναι έτοιμοι να βάλουν αλαλάζοντα πλήθη να κράζουν «άρον άρον σταύρωσον αυτόν»  

Δημοσίευση σχολίου