Φαίνεται ότι είμαστε στον αστερισμό της απάτης και έτσι όλα μας φαίνονται φυσιολογικά.
Ζωή για λίγους κάνει την εμφάνισή της στο διεθνές σκηνικό έναντι αδράς αμοιβής.
Κέντρο διακίνησης πώλησης ενέσιμων σκευασμάτων που υπόσχονται ελιξίριο νεότητας η Κωνσταντινούπολη και εκλεκτοί πελάτες οι σεΐχηδες με τα πεντοδόλαρα.  
Το ελιξίριο της νεότητας που είναι όνειρο πολλών γενεών βγήκε στην μαύρη αγορά από «ρώσους ερευνητές» οι οποίοι βρήκαν την ουσία σε …μία σπηλιά!!!
Παρουσίασαν έγγραφα ερευνητικών κέντρων και έπεισαν ηλίθια γεροντοχούφταλα, που στην πλειοψηφία τους είναι άραβες σεΐχηδες, ότι θα τους κάνουν εικοσάρηδες.
Ονόμασαν το σκεύασμα «μαύρο αίμα», είπαν ότι είναι ζωντανός οργανισμός και ότι είναι σε θέση να αναδημιουργήσει κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας αναζωογόνηση και βγήκαν στην αγορά.
Οι υποψήφιοι «εικοσάρηδες» έτρεξαν στην πόλη για να αγοράσουν το θαύμα.
Ένα εκατομμύριο ευρώ το γραμμάριο!!! η τιμή του προϊόντος και οι απανταχού δισεκατομμυριούχοι της γης έτρεξαν να προλάβουν.
Μεταξύ αυτών και ένας Τούρκος αστυνομικός ο οποίος εμφανίστηκε ως ζάπλουτος επιχειρηματίας.
Η ρώσικη μαφία   από την επαρχία Κρασνογιάρσκ έκανε την εμφάνισή της. Ρώσος με το παρατσούκλι Sayan έδειξε στον αστυνομικό μια μυστηριώδη ουσία και τον άφησε να την αγγίξει.
Ήταν το ελιξίριο νεότητας και το εισιτήριο που οδήγησε τον Sayan και την εξαμελή ομάδα του στις φυλακές.
"Αυτό το πλάσμα ήρθε στον κόσμο στο σπήλαιο Gon-To-Sagore", ανέφερε ένα μέλος της ομάδας στους ανακριτές. - Ονομάστηκε "Μαύρο αίμα". Η ουσία τρέφεται με κόκκινο νερό από την ίδια σπηλιά και μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος.
Ισχυρίστηκαν ότι άνοιξαν ένα μικρό εργαστήριο ερευνών και ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν συγκλονιστικά.
Στα θύματά τους έλεγαν ότι αρχηγοί κρατών το χρησιμοποιούν ήδη.  Η ουσία της σύνθεσης είναι παρόμοια με το ανθρώπινο αίμα, αλλά αυτό έχει απίστευτη ιδιότητες.
Τους έδειχναν και video στο οποίο φαινόταν η συμπεριφορά του υλικού.
Παρουσίαζαν επίσης και έγγραφα εργαστηρίων της Ρωσίας που ανέφεραν τις …θαυματουργές ιδιότητες του σκευάσματος.
Φαίνεται ότι τα θύματα τους ήταν πολλά και τα κέρδη μεγάλα και έτσι κατάφεραν, σύμφωνα με την Правда, να αφεθούν ελεύθεροι και να απελαθούν.
Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει σηψαιμία μας ανέφεραν Έλληνες γιατροί, στους οποίους απευθυνθήκαμε, καθώς δεν είναι τίποτε άλλο παρά πετρέλαιο στο οποίο έβαλαν διάφορα ένζυμα.
Επειδή λοιπόν απατεώνες δεν είναι μόνο οι πολιτικοί μας αλλά κυκλοφορούν πολλά φρούτα στην αγορά, είναι καλό οι ζάπλουτοι φίλοι μας να προσέχουν γιατί δεν είναι ανάγκη να τους απαγάγουν ληστές. Όπως είδαμε αρκεί να …είσαι βλάκας. Όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους.  
  
 Το πιστοποιητικό από Ρώσικο εργαστήριο. 




Δημοσίευση σχολίου