Στην συνέντευξή που έδωσε ο Σόιμπλε στον Παπαχελά ο πρώην υπουργός της Γερμανίας φαίνεται ότι δεν γνώριζε καθόλου τον πραγματικό ρόλο του Τσίπρα. Σού εύχομαι να μην εκλεγείς για να μην εκτεθείς είπε ο Σόιπλε στον Τσίπρα όταν ο δεύτερος του ανέφερε ότι θα στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία στη θέση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ χωρίς μνημόνια.


Ο χιτλερικός υπουργός φαίνεται ότι δεν είναι στον πυρήνα των φασιστών του πλανήτη στον οποίο λογοδοτεί ο Τσίπρας γιατί διαφορετικά θα ήξερε τον ρόλο του «αριστερού» υποψηφίου.
Θα ήξερε δηλαδή ότι ο Τσίπρας ετοιμάστηκε προ πολλού για τον ρόλο που έπαιξε και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να παραμείνει σταθερός σε όσα έλεγε προεκλογικά.
Ο γερμανός υπουργός έβαλε και κατά του Βαρουφάκη λέγοντας ότι όσα έλεγε ο Γιάνης απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον Τσίπρα ο οποίος το μόνο που κάνει καλά είναι να κρύβεται, ο Γιάνης απάντησε άμεσα στον Βόλφγκανγκ.
«Αγαπητέ Βόλφγαγκ,
Άκουσα προσεκτικά και διάβασα ακόμα προσεκτικότερα τις πρόσφατες απαντήσεις σου σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που προέκυψαν από το πρόσφατο βιβλίο μου «Ανίκητοι Ηττημένοι» αναφορικά με τις μεταξύ μας συνομιλίες το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Έχω να σου προτείνω το εξής. Αντί για γενικολογίες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε προ(σ)καλώ να καταδείξεις σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου, σε ποιά σελίδα, σε ποιά παράγραφο ανέφερα έστω και μια ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που μου είπες (π.χ. ότι η 3η δανειακή συμφωνία και το 3ο Μνημόνιο που με πίεζες να υπογράψω, και το οποίο υπεγράφη μετά την παραίτησή μου, “θα ήταν κάκιστο για την Ελλάδα” – ή, ακόμα εντονότερα, την άποψή σου ότι, σε περίπτωση που υπέγραφα, “θα ήμουν υπόλογος στο λαό μου”).
Φιλικά».
Η συνέντευξη ήταν στημένη για να δοθεί στον Σοιμπλε η ευκαιρία να μιλήσει για το κλίμα Grexit που υποτίθεται ότι επιθυμούσαν όλοι οι Ευρωπαίοι υπουργοί εξωτερικών εκείνη την εποχή.
Ο φασίστας Σόιμπλε ξεχνάει ότι λίγες μέρες πριν, ο Ελληνικός λαός ψήφισε με ποσοστό 62%, ΟΧΙ στα μνημόνια και μάλιστα με κλειστές τράπεζες και όλα τα λαμόγια του πλανήτη να τον απειλούν ότι το ΟΧΙ σημαίνει την έξοδό του από το Ευρώ.



Δημοσίευση σχολίου