Για ακόμα μία φορά επαληθεύεται αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουν, ότι δηλαδή αυτοί που εκλέγουμε για να μας εκπροσωπήσουν είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία.
Άνθρωποι ανίκανοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το τομάρι τους. Αυτό αποδεικνύει η ενέργεια 100 πρώην βουλευτών οι οποίοι δικαιώθηκαν δικαστικά στην προσφυγή τους, με τον Άρειο Πάγο να αποφασίζει την αναδρομική εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου, από το 2009 και έπειτα. Οι πρώην βουλευτές που προσέφυγαν, ή οι οικογένειές τους, ξεπερνούν συνολικά τους 160.
Το ποσό που θα χρειαστεί για τα αναδρομικά ξεκινά από 15 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 50 εκατ. ευρώ, αν εκδικαστούν και τελεσιδικήσουν και οι 160 προσφυγές.
Αυτοί οι τύποι ήταν στη βουλή και όπως τα σημερινά γιουσουφάκια, έτσι και αυτοί ψήφιζαν ότι τους έβαζαν μπροστά τους για να διατηρούνται στις καρέκλες τους φέρνοντας την εξαθλίωση στο λαό. Και όμως σήμερα χωρίς ντροπή ζητούν από μία χώρα που αυτοί την βούλιαξαν, να τους πληρώσει για όσα δεινά έφεραν σε κάθε Ελληνική οικογένεια.
Παράλληλα η απόφαση των δικαστών να τους δικαιώσει, δείχνει και την ποιότητα των ανδρών τις δικαιοσύνης οι οποίοι, εκτός από τους εαυτούς τους, φροντίζουν και κάθε είδους συναξάρια του συστήματος.
Ο Μητσοτάκης βρήκε αντιπολιτευτικό λόγο και μίλησε για διαγραφή όσων απαιτήσουν τα αναδρομικά.  
Η Ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Δημοσίευση σχολίου