Η συζήτηση στη βουλή έληξε και όπως ήταν γνωστό ανέδειξε νικητή την αλήθεια που θέλει μία κλίκα ανθρώπων να εξουσιάζουν την Ελλάδα και πολιτικούς ανδρείκελα να σέρνονται για ….τον άρτο τον επιούσιο.

Παπαδόπουλος, Σφακινάκης, Πατεράκης και λοιπά ονόματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά αυτοί τους οποίους περιμένουν με …ανοικτάς αγκάλας οι πολικοί μας για να διαιωνίζεται ο κύκλος συναλλαγών που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους δυνάστες.

Βασίλης Παπαδόπουλος το «τιμώμενο» πρόσωπο και ξαφνικά άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.



Ο Κωσταντίνος Μτσοτάκης και ο Ηλίας Παπαδόπουλος, πατέρας του Βασίλη, υπήρξαν παλιοί γνώριμοι και όπως τότε που Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, πήγε στη Μόσχα παρέα με τον Ηλία έτσι και τώρα ο γιός του κυρ Ηλία δεν έκανε τίποτε άλλο από το συνεχίσει το έργο της οικογένειας. 

Η διαφορά είναι ότι, ο απόγονος, στην κυβέρνηση βρήκε τον αριστερό Τσίπρα με υπουργό άμυνας τον Καμμένο σε αντίθεση με τον πατέρα που βρήκε τον Μητσοτάκη τον οποίο για να μην ξεχνιόμαστε, στήριζε τότε ο Χαρίλαος, προσωπικός φίλος του Ηλία Παπαδόπουλου και του …Μητσοτάκη. 

Τάδε έφη Καμμένος στη βουλή των Ελλήνων ποιών κατ' αυτό τον τρόπο την αρχή των σημείων ώστε πέπλο σιωπής να καλύψει όπως πάντα τα πάντα. 

Ο Ντελάλης. 

Δημοσίευση σχολίου