Εκτός φυλακής με άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας και οι αντιδράσεις τους ξεκίνησαν. Οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν οι Βρετανοί και ακολούθησαν τοπικά και ξένα εξαπτέρυγα και για να μην ξεχνιόμαστε όλοι αυτοί αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες. 




Αν όμως δημοκρατία είναι ο Μπλέρ και τρομοκρατία ο Κουφοντίνας τότε είναι βέβαιο ότι όντος, η δημοκρατία είναι στο απόσπασμα.

Αυτές οι γραμμές δεν γράφονται για δοθεί δίκαιο η άδικο στους … «από εδώ» η «τους από εκεί», αλλά γράφονται απλά και μόνο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «τρομοκράτης» Κουφοντίνας για «αυτούς», είναι «Ρομπέν των δασών» για τους «άλλους», οι οποίοι με το πέρασμα του χρόνου …«αυγαταίνουν» με γεωμετρική πρόοδο.

Οι «άλλοι» λοιπόν αυγατίζουν, ενώ «αυτοί» λιγοστεύουν.

Ποιοι όμως είναι αυτοί και ποιοι οι άλλοι.

Σάββατο μεσημέρι.  

Οι πάγκοι ξαναμπαίνουν στα φορτηγάκια και τα σάπια οδεύουν στους παρακείμενους κάδους του δήμου, όπου σε λίγο θα αρχίσει το νέο παζάρι των «λούμπεν» οι οποίοι σε σύντομο χρόνο θα μαζέψουν τα πεταμένα για να χορτάσουν την πείνα τους.

Αυτή η κοινωνία των «άλλων» υπήρχε και παλιά, αλλά η «δημοκρατία» φροντίζει ώστε κάθε Σάββατο να γίνονται περισσότεροι.

Την αύξηση τους εμποδίζουν μόνο μερικές αυτοκτονίες, καθώς κάποιοι δεν αντέχουν την πείνα μέχρι το άλλο Σάββατο και αναζητούν άλλη κοινωνία στο βασίλειο του Άδη.

Όμως οι «άλλοι» πληθαίνουν και πιστέψτε με, δεν θα είναι μακριά ο χρόνος που οι Κουφοντίνες θα πληθαίνουν ενώ οι «αυτοί» θα υψώνουν τείχη για να τους αποφεύγουν.

 Ανδρέας Κεσίδης.


Δημοσίευση σχολίου