Εβδομάδα συλλαλητηρίων αυτή που έρχεται και ενώ όλοι ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο και σε τίποτε δεν θα υποχωρήσουν οι Τσίπρας – Καμμένος, εν τούτοις θα κατεβάσουν το λαό στους δρόμους για να πληρωθεί για πολλαπλή φορά η προφητεία που θέλει λαό και ΜΑΤ στους δρόμους, τους εισαγγελείς να γράφουν χαρτιά και πέντε πεταμένους του παρακράτους να συλλαμβάνονται και να αφήνονται ελεύθεροι, επειδή πέταξαν πέτρες και άνοιξαν τα κεφάλια ανθρώπων που κατέβηκαν στους δρόμους γιατί πεινάνε.


Από Δευτέρα λοιπόν ο καθένας θα παίξει τον προκαθορισμένο ρόλο του και στο τέλος θα γίνει το θέλημα του μεγάλου αφεντικού. Αυτό το μεγάλο καρτέλ, η καμόρα που διαφεντεύει τον πλανήτη θέλει συγκεκριμένα πράγματα και το σχέδιο για να τα υλοποιήσει είναι φτιαγμένο με κάθε λεπτομέρεια προ πολλού, όπως με μεγάλη προσοχή έχουν επιλεγεί και οι πρόθυμοι που θα το εκτελέσουν.

Οι Τσίπρας – Κεμμένος είναι, στην παρούσα φάση, οι πλέον κατάλληλοι γιατί, εκτός του ότι θα κάνουν την βρώμικη δουλειά, στέλνουν πολλαπλά μηνύματα με τον αυτοεξευτελισμό τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας ήταν η αριστερά και ο Καμμένος του Κούκι. 

Τσίρπας και Καμμένος αποτελούσαν την ελπίδα που ερχόταν. Βάζοντας αυτούς στα τέσσερα είναι δεδομένο ότι όχι απλά πετυχαίνουν να διαλύσουν τα εργασιακά δικαιώματα και οτιδήποτε κατακτήθηκε με αίμα από τον κόσμο της εργασίας, αλλά στέλνουν ξανά τον λαό στον καναπέ. Η απογοήτευση και η υιοθέτηση της αντίληψης ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει αφού ακόμα και η «αριστερά» δεν μπόρεσε είναι βέβαιο ότι χειραγωγεί και αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο οι μαφιόζοι εξωτερικού όσο και τα ντόπια κατοικίδιά τους.

Την Δευτέρα λοιπόν όλοι στους δρόμους και η αποχώρηση του ΠΑΜΕ θα είναι το σύνθημα για να αρχίσει το Τσίρκο με τα καπνογόνα, τα ρόπαλα και τις πέτρες ώστε για ακόμα μία φόρα να αποχωρήσουν όλοι νικητές μετά την μάχη που έδωσαν …υπέρ βωμών και εστιών.


Για τους τζογαδόρους, μία πληροφορία. Από Δευτέρα θα ανέβει η τιμή του σανού. Αγοράστε τώρα. 

Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου