Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, παραβρέθηκε χτες στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα λιμάνια της χώρας και της Θεσσαλονίκης, όπου διαδήλωσαν για μια ακόμη φορά την αντίθεσή τους για την πώληση, έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

«Γίνονται διαδηλώσεις για να μην πουληθεί η Μακεδονία. Δυστυχώς, η Μακεδονία έχει πουληθεί, και πωλείται συνεχώς φέτα-φέτα. Πουλήθηκε σε Γερμανούς, Κινέζους και εγχώρια αρπακτικά το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πουλήθηκε στους Γερμανούς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζονται να πουλήσουν σε γαλλικά συμφέροντα την ΕΥΑΘ, η ElDorado «κατέχει» και καταστρέφει τη Χαλκιδική, πουλιέται η Εγνατία Οδός, έχει ξεπουληθεί ο ορυκτός πλούτος», επεσήμανε ο κ. Λαφαζάνης.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, η οποία έχει υποθηκεύσει στους πιστωτές όλο το δημόσιο πλούτος της και πως εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια, στη λιτότητα, στη νέα αποικιοκρατία.

«Η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, η οποία έχει υποθηκεύσει στους πιστωτές όλο το δημόσιο πλούτο της. Χρειαζόμαστε συλλαλητήρια για να σώσουμε τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό, τις υποδομές, τους δρόμους. Συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια, στη λιτότητα, στη νέα αποικιοκρατία», κατέληξε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας.

Δημοσίευση σχολίου