Αυτό το Αντωνοπούλου τι έργο είναι πάλι, μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Όμως αυτή η «αναρωτηθηκότητά» του το μόνο που δείχνει είναι ότι αυτός ο κάποιος δεν έχει καμία γνώση των ...πολιτικών γενόσημων της κολοπετινίτσας. 


«Αντωνοπούλου» είναι το γίγνεσθαι και το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου βρίσκει τονάνθρωπό του στους «Αντωνοπούλου» 
Η Αντωνοπούλου λοιπόν δεν λειτούργησε διαφορετικά από αυτό που είναι, δεν λειτούργησε δηλαδή διαφορετικά από αυτό που της επιβάλει το διανοητικό της πεδίο. 
Της δόθηκε η ευκαιρία να αρπάξει ένα επίδομα ενοικίου και απλά το άρπαξε. Πιστεύει αλήθεια κανείς ότι αν της δινόταν η ευκαιρία να αρπάξει την …Novartis, την Siemens, τα ολυμπιακά έργα, το Βατοπαίδι, την Ακρόπολη και οτιδήποτε άλλο δεν θα το έκανε; 
Και ασφαλώς θα ήταν επιεικώς ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι η Αντωνοπούλου είναι η εξαίρεση και κανόνας είναι ότι οι βουλευτές, οι υπουργοί και οι πραιτοριανοί τους είναιΚαποδίστριας. 
Αυτό λοιπόν το «Αντωνοπούλου» είναι τα τίποτε που νομίζουν ότι έγιναν κάτι, είναι αυτά που έσπευσαν στα κόμματα προς αναζήτηση προσωπικότητας, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ τις οποίες ανέχεται ένας λαός που τον είπαν τεμπέλη, ανίκανο, και διεφθαρμένο για να του σερβίρουν ως επιδόρπιο τομαζί τα φάγαμε γιατί ήξεραν και ξέρουν ότι όταν τον "κάνουν" ένοχο τότε θα του τα πάρουν όλα.

Δημοσίευση σχολίου