Εξόφθαλμο είναι και κανένας δεν πρέπει να αμφιβάλει.
Ο Άδωνις δεν φταίει σε τίποτε.
Ο Κουτρουμάνης είναι ποιο λευκός και από λευκό.
Ο Λοβέρδος είναι τέρας εντιμότητας.
Για τον Αβραμόπουλο δεν το συζητάμε. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι σημαίνει novartis.
Ο Χριστοφοράκος ήταν απλά συμμαθητής της Ντόρας και τα κέρδη της Siemens τα μοίραζε στους καημένους τους βουλευτές υπο μορφή τηλεφωνικών κέντρων.
Για τον Σουφλιά και τον Λαλιώτη ούτε κουβέντα. Άρχοντες εντιμότητας.
Ας μην μιλήσουμε για τον Παπαντωνίου γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Ο Σημίτης ήταν ότι καλύτερο πέρασε και όλοι θυμούνται τις λαμπρές μέρες του χρηματιστηρίου και τα ορφανά έργα των ολυμπιακών.


Οι Αλογοσκούφης, Τσιτουρίδης και οι λοιποί ανέλαβαν το βαρύ φορτίο των δομημένων ομολόγων και κατά κοινή ομολογία έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το έργο τους.
Για τον Βενιζέλο …δεν θέλω ουουου. Ο άνθρωπος έκανε έναν τέλειο νόμο ώστε «οι ευθύνες των υπουργών» να μην τους φοβίζουν καθ όλη τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους. Αυτός, ο Ελευθέριος Βενζέλος φρόντισε ώστε να ξέρουν οι υπουργοί ότι όταν φύγουν από το υπουργείο δεν θα ….αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης και εκβιασμού κανενός και θα μπορούν ανενόχλητα να απολαύσουν τις υπουργικές τους επιτυχίες.
Για τον Σαμαρά δεν τολμώ να μιλήσω, υπάρχει η ...ιστορία.   
Η Ελληνική δικαιοσύνη; και αυτή επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον της όταν έλεγε στον πολυχρονεμένο μας υπουργό κ. Παπακωσταντίνου: «ύπαγε και μη καίτοι αμάρτανε»
Αυτά και άλλα τόσα αποδεικνύουν την αθωότητα του πολιτικού μας συστήματος και …κάτω τα χέρια από τους δέκα γιατί δεν είναι μόνο αυτοί.

Έχετε μέγιστή ευθύνη και πρέπει να προστατεύσετε με την τελευταία ρανίδα του αίματός σας το δικαίωμα των νεόπτωχων να αναρωτούνται.  ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

Ανδρέας Κεσίδης. 

Δημοσίευση σχολίου