Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση NOVARTIS, το δε μέγεθος της αντίδρασης κάθε άλλο παρά την αθωότητα των εμπλεκομένων δηλώνει.
Τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση λένε ότι σε όλο τον πλανήτη η εταιρία λάδωνε πολιτικούς και πουλούσε ότι ήθελε όσο ήθελε.
Λένε επίσης ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε σε χρεοκοπία γιατί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταλήστεψαν τη χώρα και στο τέλος είπαν στο λαό …«μαζί τα φάγαμε».
Αλήθεια είναι επίσης ότι πρωταγωνιστής στο μεγάλο φαγοπότι ήταν η υγεία.


Γιατί λοιπόν τα πρόσωπα επί υπουργίας και πρωθυπουργίας των οποίων οι παραπάνω  αλήθειες μας οδήγησαν σε αυτά τα χάλια, συνεχίζουν να σιτίζονται από το λαό και δεν πρέπει να απολογηθούν για τις πράξεις τους;
Γιατί ο Καραμανλής που σιωπά για τόσα όσα τον κατηγορούν, λάλησε για να στηρίξει τον Αβραμόπουλο;
Μήπως ο Αβραμόπουλος έδειξε Καραμανλή εξαναγκάζοντάς τον …να μιλήσει;
200 εκατομμύρια για την …μοριακή βιολογία και άπειρα εκατομμύρια για την γρίπη έκαναν φτερά εν ριπή οφθαλμού και κανένας δεν αναρωτήθηκε ποιος λάδωσε το γρανάζι της Ελληνικής γραφειοκρατίας για να «ρολάρει» τόσο γρήγορα;
Αγαπητοί μου φίλοι.
Η Novartis λάδωσε, τα λεφτά έκαναν φτερά και οι ένοχοι σίγουρα δεν είναι εξωγήινοι.
Σαρξ και της σαρκός μας είναι και ας σκούζουν όσο θέλουν.
Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Άδωνις και οι άλλοι ας καθίσουν στο τραπέζι του Προκρούστη και ότι ήθελε προκύψει.


ΥΓ. Μην ξεχνάμε τον αρχιερέα της διαπλοκής, τα παιδάκια που πέρασαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ και τώρα εξαφανίστηκαν από την πολιτική πιάτσα, τους νυν, τους πρώην και …τους επόμενους!!! του υπουργείου άμυνας, κάτι διαδραστικούς πίνακες του υπουργείου παιδείας, τα ορφανά έργα του Σημίτη και μύρια άλλα «ατοπήματα» που οδήγησαν τους Έλληνες στο χορό του Ζαλόγγου και τους κλέφτες στη βουλή αντί για το κελί.


Δημοσίευση σχολίου