Παίζει πολύ τούτες ημέρες το έργο με τα «στρατρά» που τα έπιασαν οι φίλοι και σύμμαχοί μας Τούρκοι.
Χάθηκαν γιατί χιόνιζε και είδαν πατημασιές αρκούδας και νόμισαν ότι είναι μετανάστες μας είπαν.
Βγήκαν και κάτι πρώην γαλονάτοι και είπαν ότι τα «κομάντα» των Τούρκων τους απήγαγαν.
Σε χιονισμένο τοπίο στα σύνορα περπατούσαν ως πράκτορες και τους έπιασαν μας είπαν άλλοι.
Σε λίγο θα εμφανιστούν και εξωγήινοι οι οποίοι έκαναν την σύλληψη για να κάνουν μελέτες για αυτό το ζώο που λέγεται άνθρωπος και δη Τούρκος και Έλληνας.
Αφού λοιπόν μυθολογία, ζωολογία, υπερπέραν και το σύμπαν όλο συμμάχησαν για να γίνει η σύλληψη ενός οπλίτη πενταετούς θητείας και ενός υπολοχαγού ας πούμε και μεις κάτι γιατί ...από μωρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, κατά πως λέει η λαϊκή ρήση.
Όπως γίνεται παντού, έτσι και στα σύνορα, είναι σε όλους γνωστό ότι γίνονται πολλές και πολλών ειδών δουλίτσες.
«Μετακομίζουν» διαφόρων ειδών λαθραίοι και λαθραία και οι «εταιρίες» που αναλαμβάνουν την μετακόμιση είναι Έλληνες και Τούρκοι με η χωρίς στολή.
Λαθρομετανάστες και ναρκωτικά ανθίζουν στην περιοχή και οι διακινητές φροντίζουν ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.
Είναι επίσης γνωστό ότι τα εμβατήρια, τα στεφάνια που πετάει ο εκάστοτε Καμμένος και όποια άλλη ηλιθιότητα λέγεται και γίνεται για να τονωθεί το φρόνιμα και να ….περνάει ο στρατός της Ελλάδας ο φρουρός, γίνεται για όλους εμάς και τους αντίστοιχους ηλίθιους εξ΄ανατολών, οι οποίοι πρέπει να παραμένουμε φοβισμένοι για να μπορούν οι «δουλίτσες» να γίνονται ανενόχλητα, δηλαδή να μπορούν τα ναρκωτικά να κινούνται με ασφάλεια παντού όπως και μέσα στο στράτευμα.
Δεν είναι λοιπόν διόλου απίθανο Έλληνες ένστολοι να κάνουν τα βαποράκια, έχοντας αγαστή συνεργασία με τους νατοϊκούς συμμάχους τους. Αν κάτι τέτοιο συνέβη στην προκειμένη περίπτωση τότε η αλήθεια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ειπωθεί και εκ των πραγμάτων, ας μην περιμένει κανείς ότι σε ένα, δύο τρεις η και έξι μήνες οι συλληφθέντες θα πατήσουν Ελληνική γη.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους λέει η «συνθήκη» της πιάτσας και τέτοιους κώλους δυστυχώς δεν νομίζω ότι διαθέτει ούτε το πολιτικό μας σύστημα, ούτε η ηγεσία των στρατοκρατών αλλά ούτε καν οι εκπρόσωποι Θεού μας, που ως γνωστόν ….τα πάντα εν σοφία εποίησεν.   

Δημοσίευση σχολίου