Ενώ οι φωτιές σκοτώνουν ανθρώπους, ο Αμβρόσιος ξαναχτύπησε.
Τις δηλώσεις του κόσμησαν με διάφορους τρόπους οι χρήστες των social media όμως ο χαρακτηρισμός «φασίστας» νομίζω ότι προσβάλει κατάφορα …τον φασίστα καθώς ο παπάς είναι κάτι πολύ χειρότερο.
Είναι πολύ χειρότερο γιατί παίζει με τον θεό ….ερμηνεύοντας την θέλησή του.
Είπε λοιπόν ότι ο θεός της αγάπης άλλαξε ρώτα και έγινε ξανά ο θεός του οδόντα αντί οδόντος και έκανε Σόδομα και Γόμορρα την Αττική, γιατί ο Τσίπρας είναι άθεος.
Αυτός ο βλάκας που από χωροφύλακας έγινε δεσπότης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θεό και πολύ περισσότερο δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο.
Ερώτημα είναι λοιπόν αφ΄ενός μεν γιατί δέχεται να τον θρέφει ο αμαρτωλός – στοχοποιημένος φορολογούμενος πολίτης και δεν αναζητά την τροφή του στα πετεινά του ουρανού, αφ΄εταίρου δε γιατί τον ανέχονται οι άνθρωποι των Καλαβρύτων που τόσα έχουν υποφέρει και έχουν θύματα από Αμβρόσιους.    
Για την ιστορία, ο Αμβρόσιος το 1968 έγινε ιεροκήρυκας της Χωροφυλακής του Παπαδόπουλου και έφτασε μέχρι τον βαθμό του ταγματάρχη.
Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη και το 1978 εξελέγη μητροπολίτης της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Έκανε πάρα πολλά που δείχνουν ότι αυτός ο τύπος είναι «σταγονίδιο» αλλά δυστυχώς ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να πολεμάει θεό και άνθρωπο από τη θέση του Δεσπότη. 

Δημοσίευση σχολίου