Είναι σε όλους γνωστό ότι πέραν των πανεπιστημίων και οι φοιτητικές εστίες αποτελούν άντρο διακίνησης ναρκωτικών. Γνωστό επίσης είναι ότι φοιτητές μένους εκτός εστιών γιατί αιωνόβιοι φοιτητές φτάνουν στο σημείο να θεωρούν ιδιοκτησία τους το δωμάτιο τους στην εστία λόγω …χρησικτησίας.
Εκείνο που δεν είδε το φώς της δημοσιότητας μέχρι σήμερα είναι η ενοικίαση του δωματίου της εστίας από τον φοιτητή που διέμενε σε αυτό, σε διακινητή ναρκωτικών με αμοιβή την δόση του ενοικιαστή – φοιτητή.
Συνέβη όμως και αυτό καθώς οι αστυνομία συνέλαβε Αλβανό που κυκλοφορούσε με ελληνική ταυτότητα. Συνελήφθη έξω από τη Φοιτητική Εστία να διακινεί χασίς στους φοιτητές, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που περίμενε τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

Ο έμπορος είχε και δωμάτιο εντός της Εστίας το οποίο του είχε παραχωρήσει ένας φοιτητής! Και μπορεί να συνελήφθη με 2,5 γραμμάρια χασίς, αλλά εντός του δωματίου βρέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δείγμα ότι έκανε δουλειές οργανωμένα και με σύστημα.

Δημοσίευση σχολίου