Η αντιπαράθεση Πολάκη – Στουρνάρα είναι ξεκάθαρο ότι είναι προς όφελος της κυβέρνησης καθώς είναι γνωστό το ποιόν του Στουρνάρα και ο ρόλος του.
Η αντιπαράθεση με τύπους σαν τον Στουρνάρα, τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο Άδωνις και μερικά ακόμα καλούδια είναι ικανά να δώσουν την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές γιατί επαναφέρουν στη μνήμη μας όλα όσα έγιναν σε παρελθόντα χρόνο εξαιτίας αυτής της χαβούζας που δυστυχώς δεν ξεβράστηκε από την πολιτική ζωή, παρά τα δεινά των μνημονίων που εξακολουθούν να καταδυναστεύουν αυτόν τον τόπο.
Ο Πολάκης σίγουρα δεν είναι όλη αυτή η λάσπη που του πετάνε και σίγουρα είναι απείρως καλύτερος από κάθε Στουρνάρα και Άδωνι.
Αν συνυπολογίσουμε και την ευαισθησία προς κοινωνικές ομάδες που επιδεικνύει τόσο ο Πολάκης όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το σύστημα υγείας τότε κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα χρόνια που υπουργοί ήταν ξεπουλημένοι σαν τον Άδωνι μπορούν να συγκριθούν με το σήμερα.
Ξέρω ότι η πλύση εγκεφάλου είναι κάτι που δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά ας σκεφτούμε ότι αυτοί που βάλουν κατά του Πολάκη είναι όλοι οι Προτοσάλτε, οι Παπαδημητρίου, είναι οι ταγματασφαλίτες του σήμερα.
Άγιος ο Πολάκης;
Όχι αλλά σίγουρα καλύτερος από όλους αυτούς.

Όσον αφορά τα γεγονότα. Πράττει το τέλειο όσον αφορά τον Στουρνάρα αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι δεν αρκεί να είναι αλλά πρέπει και να φαίνεται ότι η γυναίκα του Καίσαρα….   
Έλλη

Δημοσίευση σχολίου