Ξαναλάλησε ο Καραμανλής ο οποίος "πληθαίνει τις εμφανίσεις του" καθώς από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν βουβός, αλλά έκανε δύο παρεμβάσεις, σε διάστημα περίπου 3 μηνών.
Παρά τις ιστορικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα ο Καραμανλής ήταν χαμένος και εμφανίζεται τώρα για να συντηρήσει το άρρωστο σύστημα που και ο ίδιος έθρεψε.


 Έτσι, μετά την τοποθέτησή του (μέσω τηλεοπτικού μηνύματος) κατά τη διάρκεια της προδημοψηφισματικής περιόδου, όπου είχε ταχθεί με την επιλογή του «Ναι», ο Κώστας Καραμανλής τοποθετείται, αυτή τη φορά με ανακοίνωση, στο πλευρό του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληϕθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στη δήλωσή του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
«Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας», καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός.
Όμως αγαπητέ κ. Καραμανλή αν κάτι έπρεπε σήμερα να πείτε είναι ποιος είχε δίκιο, εσείς η ο Παπανδρέου;
Αυτό έχετε ευθύνη και είστε υποχρεωμένος να το απαντήσετε, γιατί ο Παπανδρέου λέει και ξαναλέει ότι οδηγηθήκαμε στα μνημόνια επειδή ΕΣΕΙΣ, Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, είπατε ψέματα για τα ελλείμματα.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κ. Καραμανλή ότι αν αυτό που επικαλείται ο Παπανδρέου είναι ψευδές, τότε θα είναι ακόμα ένα στοιχείο βάση του οποίου το χρέος είναι επαχθές.
Αν εσείς σήμερα λέτε ότι οι θυσίες του λαού έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται, τότε εσείς είστε ψεύτης και παραποιήσατε τα στοιχεία της στατιστικής αρχής για να κρύψετε την αλήθεια που εσείς δημιουργήσατε.
Αν εσείς σήμερα λέτε ότι η Ελλάδα οφείλει να πορευτεί στον Γολγοθά των μνημονίων, τότε ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Μην αυταπατάστε και μην αυτογελοιοποιήστε, βγήκατε μία φορά και είπατε ΝΑΙ και ο λαός τρόμαξε και σας έστειλε ένα ΟΧΙ.
Πάνω που μπορεί κάτι να κατάφερνε ο Μεϊμαράκης, με την δήλωσή σας τον στείλατε στα τάρταρα. Εκτός και εάν αυτό θέλατε για να μην πάει το κόμμα στο Μητσοτακέϊκο.    


Δημοσίευση σχολίου