Eνω οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μάχη στήθος με στήθος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι για να προστατέψει αυτό που δεν πρέπει να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Τον Θεό Ευρώ.
Προειδοποιεί - απειλή, ότι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν να προσκυνούν το ευρώ και άρα η επιλογή τους είναι να ψηφίσουν τα κόμματα που προτείνουν ΕΥΡΩ Η ΤΙΠΟΤΑ.


Ταυτόχρονα η προπαγάνδα στον διεθνή τύπο οργιάζει.
"Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον με κυβερνήσεις μειοψηφίας και ένα διαιρεμένο κοινοβούλιο, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν θα κερδίσει την πλειοψηφία" γράφει η "The Telegraph"
Η γερμανική εφημερίδα FAZ φιλοξενεί δηλώσεις του Σοιμπλε ο οποίος πρότεινε μια "προσωρινή" ελληνική έξοδο από το ευρώ" πράγμα που δείχνει ότι ακόμα πιστεύουν πως το Grexit είναι κάτι που φοβούνται οι Έλληνες.
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον ποσοστό πάνω από 35% ξεπέρασαν τα όρια φτώχειας και για αυτούς το Grexit είναι λύτρωση.
Οι ψηφοφόροι βλέπουν ότι οι δανειστές επέβαλαν ένα "ριζοσπαστικό" πρόγραμμα αυξήσεις φόρων, περικοπές δαπανών και μαζική ιδιωτικοποίηση των εθνικών περιουσιακών στοιχείων για την ικανοποίηση των πιστωτών σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο διάσωσης 86€ για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο θα καταβροχθίσουν οι Τραπεζίτες και πέντε τζάκια, και οι ίδιοι, οι ψηφοφόροι, θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό.
Επιπλέον σήμερα το εκλογικό σώμα είναι "εκπαιδευμένο" σε ψέματα και υποσχέσεις, πράγμα που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις με τον μεγάλο αριθμό αναποφάσιστων που παρατηρείται λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αλλά και με την κάθετη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα ο οποίος ξεκίνησε με την αίσθηση ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος και τώρα βλέπει με σοκ τα ποσοστά του να υποχωρούν δραματικά.
Το παρακάτω γράφημα δείχνει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ με βάση τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων και αυτό πραγματικά τρομάζει, όχι μόνο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους εταίρους του στην Ευρώπη οι οποίοι βλέπουν έναν Έλληνα που έχει την θέληση να αντισταθεί, έναν Έλληνα που η προπαγάνδα και ο φόβος δεν τον αγγίζουν.  



Δημοσίευση σχολίου