Βολές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Καλαμάτα, όπου βρέθηκε λίγο νωρίτερα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφια πλέον με τη Λαϊκή Ενότητα στην Αθήνα. 
"Κάποιοι είπαν ότι θα πρωτοτυπήσουν, αλλά δεν... πρωτοτύπησαν" σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενη ευθέως στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας μάλιστα ότι πλέον το εν λόγω κόμμα πρέπει να αποκαλείται "ομάδα του Μαξίμου". 


Παράλληλα η Ζ. Κωνσταντοπούλου, την οποία υποδέχθηκαν στον κήπο του "Πανελλήνιον" οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας της ΛΑΕ και πλήθος κόσμου, υποστήριξε ότι "η πτώση -η καθαίρεση για την ακρίβεια- της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς ξεκίνησε από μέσα, ξεκίνησε από το Μαξίμου" με την "καρατόμηση" στελεχών της που ψήφισαν "οχι" στη νέα συμφωνία, αντικρούοντας έτσι ότι την κυβέρνηση έριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρότησαν στη συνέχεια τη Λαϊκή Ενότητα.
Ας σημειωθεί, τέλος, ότι η πρώην πρόεδρος της Βουλής άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν και νομικές -εκτός από πολιτικές- ευθύνες "για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκαν μέχρι σήμερα τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της επιτροπής αλήθειας δημοσίου χρέους. 
Είναι ιστορική η ευθύνη -και όχι μόνο πολιτική- για το γεγονός ότι δεν προωθήθηκαν οι αξιώσεις της Ελλάδας εναντίον της Γερμανίας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο".
"Πηγή:eleftheriaonline.gr"


Δημοσίευση σχολίου