Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στην πρόταση μιας νέας εμπορικής και επενδυτικής στρατηγικής για την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τίτλο "Εμπόριο για όλους: προς μια πιο υπεύθυνη πολιτική για το εμπόριο και τις επενδύσεις", η οποία, σύμφωνα με την Κομισιόν, αξιοποιεί τις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει σημειώσει η Ευρώπη στον τομέα του εμπορίου.


Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές που πραγματοποιούν οι εταιρείες της ΕΕ στον υπόλοιπο κόσμο είναι σχεδόν ίσες με αυτές της Κίνας και περισσότερες από τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Μια νέα στρατηγική που θα καταστήσει πιο αποτελεσματικές τις εμπορικές συμφωνίες και θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες σημαίνει στήριξη της απασχόλησης στην Ευρώπη.
Περιττό να αναφέρουμε ότι την Ελλάδα δεν την αφορούν τέτοια θέματα γιατί απλά στην χώρα μας έχουμε έναν νέου τύπου κομμουνισμό.
Είναι ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός του κεφαλαίου κατά τον οποίο το κράτος μαζεύει τον πλούτο από το λαό και τον δίνει στους έχοντες και κατέχοντες.
Αυτό επετεύχθη μετά από μακρόχρονους αγώνες του Εθνικιστικού ελληνικού κεφαλαίου το οποίο κατάφερε να "κομουνιστικοποιήσει το κεφάλαιο" με την έλευση της αριστεράς στην εξουσία.
Ο αγώνας τους τώρα δικαιώθηκε.


Δημοσίευση σχολίου