«Σας θυμάμαι, και προσωπικά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν γίνετε υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να λέτε δεν πάει άλλο», είπε, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χριστοφιλοπούλου, απευθυνόμενη στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.


Η Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στη Βουλή απευθύνθηκε προς τον υπουργό Υποδομών λέγοντας ότι τον θυμάται από την περίοδο που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και προσπαθούσε, μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, να γράψουν διατάξεις και τροπολογίες και ότι τώρα ο ίδιος ο κ. Σπίρτζης ζητάει να το «ξεψηφίσουν».
«Ε, δεν θα το ξεψηφίσουμε», είπε η κα. Χριστοφιλοπούλου.
Ως ΠΑΣΟκακι της σειράς και περιορισμένων δυνατοτήτων ο Σπίρτζης ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να βρεθεί σε θέση υπουργού και να έχει άμεση και καθημερινή σχέση με τους εργολάβους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτόν ήταν λύτρωση καθώς η πρώτη φάση μετανάστευσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν οι Σπίρτζηδες.
Αυτοί λοιπόν οι τύποι επειδή έβλεπαν ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε καρέκλα, μόλις αντιλήφθησαν ότι το καράβι βουλιάζει την έκαναν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί το πράγμα δεν ήταν εύκολο όταν το κόμμα είχε αρχές και αξίες γιατί αυτά ακριβώς ήταν που έλλειπαν από τους μετανάστες.

Μόλις όμως έγινε η μετάλλαξη και κατάλαβαν τον ρόλο του "αρχηγού" τότε βρέθηκαν στο στοιχείο τους και στην καρέκλα τους. 

Δημοσίευση σχολίου