Αυτά που συμβαίνουν στην ΝΔ δείχνουν αυτό ακριβώς που είναι το πολιτικό μας σύστημα.
Ακόμα και από το κόμμα τους παίρνουν μίζες προκειμένου να δώσουν τη δουλεία στην εταιρία που θα δώσει καλύτερη προσφορά.


Πέραν της "μπίζνας" που προσφέρει η διαδικασία εκλογής αρχηγού στην ΝΔ, η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων τείνει να πάρει διαστάσεις πολέμου των άστρων.
Αλληλοκατηγορίες, χτυπήματα κάτω και πάνω από την μέση αλλά και διεθνοποίηση της γελοιότητας που συνοδεύει την διαδικασία εκλογής αρχηγού, με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη από την  θέση αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Η Ντόρα κατηγορεί μέσω του περιβάλλοντός της τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπονόμευσε την υποψηφιότητά της παρασκηνιακά, με επικοινωνίες που είχε τις τελευταίες ημέρες με κορυφαία στελέχη και τους συνέδρους του ΕΛΚ.
Από το περιβάλλον Σαμαρά απαντούν καυστικά πως «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», θέτοντας το ερώτημα «δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο Σαμαράς κάλεσε έναν έναν τους 749 εκλέκτορες του ΕΛΚ;».
Στην υπόθεση παρενέβη και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης -που φέρεται να «φλέρταρε» επίσης με τη θέση του αντιπροέδρου- ο οποίος στράφηκε κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέτοντας το ερώτημα πώς ο πρόεδρος της ΝΔ έλαβε την απόφαση για επιλογή της κ. Μπακογιάννη από μόνος του, ερήμην των υπολοίπων.
Από την πλευρά Μεϊμαράκη απαντούν πως για τη θέση αυτή είχε επιλεγεί αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η υποψηφιότητα του οποίου για την προεδρία της ΝΔ οδήγησε τελικά στην επιλογή της κ. Μπακογιάννη.
Αν δεν μπορούν να τα βρουν στα του οίκου τους καταλαβαίνετε τι θα συμβεί αν αναλάβουν να κυβερνήσουν τη χώρα.
Ψυχραιμία κύριοι ο Σαμαράς είναι στο κόμμα σας, ο οποίος ονειρεύεται την ΝΔ, κάτι ανάμεσα στην Χ.Α και τον Χίτλερ.

Δημοσίευση σχολίου