Με ένα νέο κόμμα απαντούν πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους στενούς του συνεργάτες, επιλέγοντας να «χτυπήσουν» στις τοπικές κοινωνίες που «απογοητεύθηκαν» από τη μέχρι τώρα στάση της ηγετικής ομάδας.


Όπως αποκαλύπτει η Real News, η ομάδα των προβεβλημένων στελεχών «μιλούν» με την επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν που απέρριψε το αίτημα της Χρυσής Αυγής για συνεργασία. «Η Λεπέν τους απέρριψε, αλλά μιλάει με μένα» λέει στην εφημερίδα ο Χρήστος Ρήγας, που υπήρξε ένα από τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
 Όπως λέει ο ίδιος η εμπειρία της «μπορεί να μας βοηθήσει, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και σίγουρα μας ενδιαφέρει να συμπορευτούμε με τα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης».
Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Λεπέν… «Μιλάμε και με τον Νάιτζελ Φάρατζ και την ιταλική Λέγκα του Βορρά. Κάνουμε κινήσεις που αποδεικνύουν ότι ερχόμαστε για να παίξουμε σημαντικό πολιτικό ρόλο και όχι για να γίνουμε όχημα του καθενός που επιθυμεί να εκπληρώσει προσωπικές επιθυμίες», επισημαίνει ο ίδιος.
Παράλληλα, ο κ. Ρήγας επισημαίνει ότι «στους επόμενους μήνες έρχεται κάτι καινούργιο και το αποκαλύπτω δημόσια για πρώτη φορά. Θα είναι ένα κόμμα για όλους τους Έλληνες, αλλά και για όσους αισθάνονται ότι αγαπούν την Ελλάδα».
 Οι καταγγελίες για… οικογενειοκρατία
Την ίδια στιγμή, ο κ. Ρήγας χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή μόρφωμα. «Δεν είμαι μόνο εγώ που κατήγγειλα την οικογενειοκρατία και τις μεθοδεύσεις του Μιχαλολιάκου. Υπήρξαν και άλλοι πολλοί κατά καιρούς και κάποιοι πολλοί πρόσφατα».

Επίσης, χρεώνει στο γγ του κόμματος παλαιοκομματικά ήθη και υποκρισία. «Δεν ειναι έθιμο των παλαιοκομματικών ο νεοποτισμός και εκκαθαρίσεις στελεχών; Δεν είναι υποκρισία να λένε ότι  πιστεύουν στην Παναγία και τον Χριστό και από πίσω να υμνούν τον σατανά; Ή μήπως είναι αντισυστημικοί; Ας γελάσω…» λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου