Έχουν πλάκα όλοι όσοι προσπαθούν να αναδείξουν τον Τσίπρα σε "κομαντάντε".
Στο παιχνίδι μπήκε πολύς κόσμος γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι κάτι θέλουν.


Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι στηρίζοντες την αριστερά Τσίπρα, είναι οι πλέον ευφάνταστοι  και η μόνη δικαιολογία που μπορεί να έχουν για αυτά που κάνουν είναι …"η πείνα κάθε μορφής"
Θα σχολιάσουμε ένα δημοσίευμα της Κατερίνας Ακριβοπούλου για να δούμε την "ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"
Ο τίτλος του άρθρου ξεκινάει ως εξής "Ένας ανελέητος πόλεμος σε βάρος της Ελλάδας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, λίγο πριν από την προγραμματισμένη για αύριο, κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ."
Η αρθογράφος θα μιλήσει για τον Ρομπέν των Δασών Τσίπρα, και άρα για να τον παρουσιάσει σαν σωτήρα θα πρέπει ο Ρομπέν κάτι να σώσει. Άρα οι κακοί ξεκίνησαν ΕΝΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.
Η Κατερίνα συνεχίζει: Οι δανειστές δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Η γραμμή Σόιμπλε φαίνεται να κερδίζει έδαφος. «Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της Ευρώπης, μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία».
Σε αυτή την παράγραφο η αρθρογράφος δίνει όνομα στους δανειστές και φυσικά το όνομα θα είναι αυτό που μισείς εσύ που διαβάζεις το άρθρο. Δηλαδή θα είναι "ο Σόιμπλε"
Ο Σόιμπλε λοιπόν που μισείς λέει ότι δεν θα αφήσει τον Ρομπέν Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της Ευρώπης.
Θεωρώντας σε ηλίθιο η κ. Ακριβοπούλου σε πετάει δύο μούφες.
Πρώτον σου λέει ότι η αντοχή του Σόιμπλε θα είναι μέχρι τον Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία. (μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία).
Και δεύτερον σου αφήνει την ελπίδα ότι βάσανά σου θα τελειώσουν μετά τον Νοέμβριο και ο Τσίπρας θα νικήσει.
Δηλαδή μιλάμε για πολύ "το πουλάκι τσίου"
Στο τέλος, αφού αραδιάσει, η αγωνίστρια Κατερίνα, και μερικές ακόμα "μούφες" λέει ότι "Οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών, του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και του ΔΝΤ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί." και ότι, "Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ελληνική κυβέρνηση, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την παρτίδα και να γίνει ο καταλύτης των αλλαγών στην Ευρώπη.
Είναι πολιτική, κοινωνική, οικονομική και ιστορική αναγκαιότητα πρώτου μεγέθους…
Τέλος στη λιτότητα πάση θυσία -με τη σφραγίδα της Ελλάδας".
Εδώ σκάμε στα γέλια.
Οι τοκογλύφοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί γιατί μετά έρχεται ο Ρομπέν Τσίπρας με την κυβέρνηση του.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
γράφει "ο Ντελάλης"

Δημοσίευση σχολίου