Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τις απειλές κατά του Πανούση το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι όλο αυτό το έργο είναι ακόμα μία προπαγάνδα. Την "είδηση" θα πάρουν τα μέσα και θα την κάνουν πρώτη είδηση για τους γνωστούς λόγους,  δηλαδή για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.


Μετά την σημερινή επίσκεψη του Πανούση στη δικαιοσύνη και την καταγγελία ότι  η χώρα κυβερνάται σήμερα από μια συμμορία μαφιόζων που ενέχονται σε σχέδια πολιτικών δολοφονιών και ότι στη βουλή και στην Κουμουνδούρου βρίσκονται οι τρομοκράτες τα πράγματα οδηγούνται σε δρόμους κωμωδίας για να μην μιλήσουμε για …ψεκασμένους.
Το ότι στη βουλή βρίσκονται οι τρομοκράτες είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους, το ότι όμως η μαφία είναι μόνο μέσα στην Κουμουνδούρου, αυτό πραγματικά είναι εκτός ορίων.
Αν η μαφία ήταν μόνο στην Κουμουνδούρου τότε η χώρα δεν θα έφτανε σε αυτά τα χάλια.
Το δυστύχημα είναι ότι η μαφία έχει αλώσει όλα τα πολιτικά κόμματα και το αποτέλεσμα το βλέπουμε καθημερινά.
Θυμηθείτε τον χοντρούλη του Καραμανλή που πήδηξε από τον 4ο όροφο, τα ορφανά έργα του Σημίτη, την μαφία των καυσίμων, των φαρμάκων, την παράγκα του ποδοσφαίρου, τα βατοπαίδια, τα δομημένα ομόλογα, τα υποβρύχια και μύρια άλλα που πλέον δεν έχει καμία αξία να αναφερθούν γιατί απλά ποτέ δεν έκανε και δεν θα κάνει κανένας τίποτε.
Οι καταγγελίες Πανούση σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν όπως και τόσα άλλα.
Πολυθρόνα είναι η λύση, η επανάσταση είναι για άλλους.

  

Δημοσίευση σχολίου