Την ώρα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα βρίσκονται εγκέφαλοι στη ΔΕΗ  που δίνουν εντολή για διακοπή του ρεύματος σε 100.000 κακοπληρωτές.

ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης. 

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο MEGA υποστήριξε ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι φτωχοί και θα μπορούσαν κάτω υπό προϋποθέσεις να πληρώσουν.
Το θέμα είναι εάν αυτοί που τώρα δεν πληρώνουν, όλα τα προηγούμενα χρόνια πλήρωναν και όχι αν είναι φτωχοί η πλούσιοι, γιατί σήμερα κανένας δεν ξέρει ποιος μπορεί και ποιος όχι.
Τι στιγμή που υπάρχουν τεράστια χρέη από φορείς του δημοσίου και τα "μόνιμα λαμόγια" που χρωστάνε εκατομμύρια, δεν είναι δυνατόν να στρέφεται η ΔΕΗ στον καθημερινό καταναλωτή.
Το «σαφάρι» της ΔΕΗ για την εξεύρεση των κακοπληρωτών θα συνεχιστεί, με τους απλήρωτους λογαριασμούς να ανέρχονται σε 2.100.000.
Οι λογαριασμοί εξοφλούνται με δυσκολία στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ βλέπεις ανθρώπους να στέκονται στην ουρά στο ειδικό μηχάνημα, για να βάλουν έστω και λίγα χρήματα στον λογαριασμό, προκειμένου αυτός να "κινηθεί" και να μην μπουν στη λίστα με αυτούς που θα τους κόψουν το ρεύμα, ενώ με δυσκολία αποπληρώνεται και η δόση που έχει προκύψει στο πλαίσιο διακανονισμού.


Δημοσίευση σχολίου