ο Βαρουφάκης έλαβε εντολή να καταρτίσει εναλλακτικό σχέδιο 



Θα ήταν αστείο να πιστεύει κανείς ότι Βαρουφάκης κινήθηκε εν αγνοία του πρωθυπουργού στο θέμα κατάρτισης εναλλακτικού σχεδίου σε περίπτωση που η χώρα θα έφτανε στο σημείο να απειλείται από τους δανειστές.
Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Γιάννης Βαρουφάκης έκαναν το αυτονόητο.
Όμως παρά του ότι η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη αποκάλυψε ότι ο Βαρουφάκης έλαβε εντολή να καταρτίσει εναλλακτικό σχέδιο εντούτοις η επίθεση εναντίον του συνεχίζεται και θα ενταθεί τις προσεχείς μέρες.
 Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έλαβε επίσημη εντολή για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού σχεδίου, υποστήριξε στην ΕΡΤ η κ. Γεροβασίλη.
«Το λεγόμενο Plan B αποτελούσε έναν αμυντικό μηχανισμό της κυβέρνησης έναντι των δανειστών» συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πάντως, διευκρίνισε ότι τα όσα μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προσομοιάζουν σε αστυνομικό μυθιστόρημα, απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.
Όμως το σήριαλ Βαρουφάκη δεν τελείωσε και στο θέμα θα έχουμε εξελίξεις όχι γιατί ο Βαρουφάκης σήμερα είναι επικίνδυνος για το σύστημα, αλλά γιατί ο Βαρουφάκης είναι ικανός και ενοχλούνται οι μετριότητες.
Ολα αυτά τα τενεκεδάκια εντός βουλής που βάλουν κατά του αυτονόητου αλλά και αυτούς που βγαίνουν σήμερα και καταθέτουν μηνύσεις, είναι βέβαιο ότι αν τους ρωτήσεις πόσο κάνει ένα και ένα, θα σου πουν δεκαπέντε.
 Είναι  λογικό όλοι αυτοί να ενοχλούνται με τύπους σαν τον Βαρουφάκη γιατί ξαφνικά υπάρχει υπαρκτό πρότυπο για να συγκριθούν και αυτό δείχνει τη γύμνια τους.

 





Δημοσίευση σχολίου