Ενώ η Ελλάδα πεθαίνει, αυτοί που την κατέστρεψαν σκάνε στα γέλια.



Κατάμαυρος ο Καραμανλής δίπλα στην Ντόρα σκάνε στα γέλια με τις πλάκες που μας κάνουνε, αυτός ο τύπος χειροκροτούσε σαν χάνος τον Σαμαρά και τα μνημόνια χωρίς να καταλαβαίνει ότι εκείνη την ώρα ξευτέλιζε τον εαυτό του.

Δεν μίλησε τόσα χρόνια που τον έβριζαν τη μάνα και τον πατέρα και όλο του το σόι και βγήκε να πει ένα ΝΑΙ παραμονές του δημοψηφίσματος.


Ολόκληρος ο λαός υποφέρει και αυτός ο βλάκας γελάει γιατί μας έλεγε ψέματα ότι τα ελλείμματα ήταν 4% και άφησε τον Παπανδρέου να μας οδηγήσει στα μνημόνια.

Μην βιαστεί κανείς να πει ότι ο Παπανδρέου έλεγε ψέματα η αυτές τις βλακείες που ακούμε ότι απειλούνταν η ζωή του, γιατί αν ο Παπανδρέου έλεγε ψέματα αυτός σαν πρωθυπουργός της Ελλάδας όφειλε να προστατέψει το λαό ακόμα και αν πέθαινε.


Αυτός όμως ήταν αλλού, έπαιζε με το χοντρούλη που πήδηξε από τον 4ο όροφο όταν τον απειλούσαν με τα βιντεάκια από τα οποία έκανε χοντρή κονόμα ο Θέμος.


Όμως σήμερα όλοι αυτοί οι Τσόγλανοι πανηγυρίζουν στην  συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  και "διαβουλεύονται" πώς θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι έκαναν προκειμένου να επανέλθουν και να ρημάξουν ότι απέμεινε.

Θαυμάστε τους και δοξάστε τους αγαπητά μου κορόιδα. 

ο Ντελάλης.

Δημοσίευση σχολίου