Φίλης, Μητσοτάκης και Κακλαμάνης πέταξαν τη μάσκα και έδειξαν τον πραγματικό τους ρόλο.

Στην χθεσινή συνεδρίαση των προέδρων στη βουλή η οποία προβλήθηκε ζωντανά από το κανάλι της βουλής, όπως προανήγγειλε η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, φάνηκαν πολλά.
Ο Φίλης του Τσίπρα εκδηλώθηκε και επιτέθηκε εναντίον της προέδρου ακολουθώντας πιστά τον νεοαυριανισμό που υιοθέτησε το κόμμα Τσίπρα συμπλέοντας πλήρως με όσα και όσους σαν αντιπολίτευση κατήγγελλε.
Οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν αποκαλυπτικοί του ρόλου του καθενός και η πρόεδρος της βουλής ανταπέδωσε την επίθεση  Φίλη θυμίζοντας ότι ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ απεχώρησε από την βουλή καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις Σαμαρά όταν έφερνε τα νομοσχέδια με την διαδικασία του κατεπείγοντος.
Δεν είμαι εγώ αυτή που άλλα έλεγε όταν ήμασταν αντιπολίτευση και άλλα λέω τώρα είπε η πρόεδρος στον Φίλη. Αυτοί που με κατηγορούσαν τότε είχαν λόγο καθώς ήταν πλήρως διαπλεκόμενοι. Οι ίδιοι κύκλοι εξακολουθούν να μου επιτίθενται σήμερα και δυστυχώς σε αυτούς προστέθηκαν νεοδιαπλεκόμενοι σύντροφοι οι οποίοι επιδιώκουν την κάλυψη των σκανδάλων της Siemens, των υποβρυχίων και όλων αυτών που οδήγησαν τη χώρα στα βράχια.
Σε πλήρη πλεύση με τον Φίλη, Κακλαμάνης, Μητσοτάκης και οι "αριστεροί" ποταμίσιοι επιτέθηκαν στην πρόεδρο της βουλής η οποία τους δικαιολόγησε λέγοντας ότι από αυτούς κατανοεί τις αντιδράσεις τους  γιατί αυτοί ήταν οι πρωτεργάτες και άμεσοι συνεργάτες του Χριστοφοράκου και όλων αυτών που λεηλάτησαν τη χώρα.
Ο τρόπος αντίδρασης τόσο του Μητσοτάκη όσο και του Κακλαμάνη έδειξαν ότι αυτοί οι τύποι είναι ...λύκοι που έβαλαν προβιά.
Δυστύχημα για τον Ελληνικό λαό είναι το ότι ο Τσίπρας εντάχθηκε στην σχολή Μητσοτάκη και ποτέ μα ποτέ δεν θα έρθει στο φώς όλος αυτός ο βόθρος της διαπλοκής που από γενέσεως Ελληνικού κράτους ρημάζει τη χώρα.
Για όποιους παρακολούθησαν το κανάλι της βουλής τα συμπεράσματα θα είναι πολύ χρήσιμα καθόσον από αυτά θα γραφτεί η ιστορία της νεότερης Ελλάδας.



     

Δημοσίευση σχολίου