Η χώρα στο γύψο. - Κάλπες τον Σεπτέμβρη και διακήρυξη 3ης του Σεπτέμβρη από Τσίπρα. 

Μετά τα Αυγουστιάτικα μνημόνια έρχονται οι κάλπες του Σεπτέμβρη.
Δραματικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι μέρες που ζούμε καθώς ο Τσίπρας αποφάσισε να βάλει τη χώρα στο γύψο.
Το success story σώσιμο-μνημόνια-Τσίπρας είναι δεδομένο ότι θα αποδομηθεί πλήρως σε μικρό χρονικό διάστημα,  πράγμα που γνωρίζουν οι σχεδιαστές της νέας τάξης πραγμάτων και διατάσουν τον Τσίπρα να προχωρήσει σε εκλογές και ρήξη αμέσως μετά την ψήφιση των μνημονίων.
Αντί για ....πεντοζάλη 
Η διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι "καθ' υπαγόρευση" δεδομένη και σήμερα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις καθώς η διαπλοκή είναι αδύνατον να λειτουργήσει όταν την εξουσία κατέχει ένα κόμμα με δομές και καταστατικές αρχές, όπως δηλαδή είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πασιφανές λοιπόν ότι ο Τσίπρας βλέπει ως βαρίδιο το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ και θα τον διαλύσει.
 Η αυλή του εκμεταλλευόμενη την μωροφιλοδοξία του τον έπεισε ότι είναι  ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου και ότι χρειάζεται ένα κόμμα τύπου αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Σε αυτή την τρέλα, πέραν της αυλής,  τον οδηγούν και οι πασοκοφερμένοι που άλωσαν την Κουμουνδούρου οι οποίοι ωμά πλέον μιλούν για διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, απομάκρυνση των αριστερών "βαριδίων" και ονειροβατούν ετοιμάζοντας την νέα διακήρυξη της τρίτης του Σεπτέμβρη.
Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο λαός για ακόμα μία φορά προδόθηκε και στην πλέον κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας του χάθηκε η ελπίδα.

 

   





Δημοσίευση σχολίου