αυτή η κρίση των κροίσων θα χρειαστεί πολλούς Τσίπρες, Σαμαράδες, Παπανδρέου και Βενιζέλους για να στεριώσει.

Στο βάθρο των υποψηφίων σε αυτές τις εκλογές κατ' ευφημισμό μόνο υπάρχουν τα διάφορα κόμματα αφού στην πραγματικότητα είναι όλοι ίδιοι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, η ΝΔ, το ΠοΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και όλα τα εξαπτέρυγά τους όπως ο Λεβέντης, ο Τζίμερος και διάφορα άλλα τέτοια καλούδια είναι το ίδιο πράγμα.
Αν αθροίσεις το αποτέλεσμα όλων αυτών βγαίνει το 38% αυτών που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και από αυτήν την δεξαμενή θα προσπαθήσουν να αλιεύσουν όλοι προσδοκώντας ότι ο δικός τους Τσίπρας θα τους προσθέσει κάτι ακόμα για να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία και να κάνουν την πρώτη υπερκοματική κυβέρνηση των μνημονίων.
Τα πραγματικά αφεντικά αυτών των εκλογών έκαναν το λογαριασμό τους και αμόλησαν τους Τσίπρες, τους Μεϊμαράκιδες και τα άλλα χαζά προκειμένου να πειστεί ο λαός να τους δώσει την πολυπόθητη καρέκλα.
Ελπίζουν ότι η ΝΔ θα καταφέρει να πάρει ένα ποσοστό της τάξης του 18-20%, το ΠΑΣΟΚ να μπει στη βουλή με ένα 3-5%, να πειστούν μερικοί να ψηφίσουν το μόρφωμα του Θεοδωράκη δίνοντάς του ένα 5-7% και αν καταφέρουν να δώσουν στον Λεβέντη ένα 3% θα συγκεντρώσουν ένα ποσοστό της τάξης του 32%.
Την πορεία του Καμμένου την προδιαγράφει η ιστορία του Καρατζαφέρη και του Κουβέλη, οπότε αυτόν τον θεωρούν καμένο.
Με έναν Τσίπρα που θα λέει ότι θα κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει με το 62% του δημοψηφίσματος ελπίζουν να πάρουν ακόμα ένα ποσοστό της τάξης του 25% και έτσι να πάρουν την εξουσία.
Όμως το πάθημα του δημοψηφίσματος τους φοβίζει και τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί από την άλλη μεριά να βρουν κοινό τρόπο έκφρασης οι δυνάμεις του 62% και να τους δημιουργήσουν ένα ανεπίλυτο πρόβλημα.
Τους διαολίζει δηλαδή η ιδέα ότι μπορεί ένα ποσοστό της τάξης του 30-35% να ομονοήσει και να δώσει τη νίκη σε πολιτικές που πραγματικά θα είναι για το λαό.
Για αυτό το λόγο ο Μητσοτάκης και κάποιοι άλλοι πρότειναν να δημιουργηθεί ένα Ευρωπαϊκό μέτωπο που θα κατέβει σαν ένα κόμμα στις εκλογές.

Την λύση αυτή την απορρίψανε γιατί θέλουν να την κρατήσουν για το μέλλον καθώς γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η αυτή η κρίση των κροίσων θα χρειαστεί πολλούς Τσίπρες, Σαμαράδες, Παπανδρέου και Βενιζέλους για να στεριώσει.     

nein news   

Δημοσίευση σχολίου