Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή την ώρα ο Τσίπρας ενώ ο Μεϊμαράκης τον κατηγορεί για ψεύτη και πονηρό και ταυτόχρονα ζητάει συγκυβέρνηση μαζί του.
Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή την ώρα ο Τσίπρας καταθέτει την εντολή και ζητάει από τον πρόεδρο την εφαρμογή όλων όσων προβλέπει το σύνταγμα.
Νέος πρωθυπουργός θα οριστεί ανώτατος δικαστικός με περισσότερες πιθανότητες την Βασιλική Θάνου Χριστοφόρου.
Οι εκλογές θα γίνουν με λίστα και δεν θα χρειαστεί σταυρός προτίμησης.
Στην αυριανή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχουν στελέχη της αριστερής πλατφόρμας.
Η 20 Σεπτεμβρίου δεν είναι η δεδομένη ημερομηνία για τις εκλογές καθώς μπορεί να τις δούμε ακόμα και την 13 Σεπτεμβρίου πράγμα που αποκλείει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου δίνει ο Μεϊμαράκης ο οποίος είπε ότι θα κρατήσει και θα αξιοποιήσει την διερευνητική εκλογή αναζητώντας τρόπο για να σχηματιστεί κυβέρνηση από την παρούσα βουλή χωρίς να αποκλείει συνεργασία με την Χρυσή Αυγή.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το κόμμα είναι πανέτοιμο και ότι ο Τσίπρας δεν αιφνιδίασε κανέναν.
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί παραιτείται αυτή την στιγμή ο Τίπρας είπε ο Μεϊμαράκης και τον κατηγόρησε ότι η στάση του δεν είναι έντιμη στάση αλλά αντίθετα κοροϊδεύει τους εταίρους μας.
Είναι λίγο ψευτρούλης και πονηρός ο Τσίπρας είπε πρόεδρος της ΝΔ ενώ παράλληλα τον κατηγόρησε ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που προκάλεσε μόνος του 3 απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις.
Ταυτόχρονα ο Μεϊμαράκης είπε ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο καθόσον ο Τσίπρας δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση ακόμα και εάν είναι πρώτος στις εκλογές και ζήτησε να από τον Τσίπρα να ξεκαθαρίσει εάν θα συμπορευθούν μαζί αμέσως μετά τις εκλογές.
Μάλιστα κάλεσε τον Τσίπρα να σχηματίσουν μαζί κυβέρνηση χωρίς να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Την συγκυβέρνηση ΝΔ - Τσίπρα είχαμε προαναγγείλει και τότε δεχθήκαμε ποικίλες κριτικές για αυτή μας την άποψη.



Δημοσίευση σχολίου