Η νέα τακτική είναι γνώριμη για τους Πάγκαλους του ΣΥΡΙΖΑ: "χέζω και πάω τρώω και έρχομαι"   


Παρακολουθώντας τα διάφορα site, χωρίς κατ' ανάγκη να είσαι Πυθία, εύκολα καταλαβαίνεις τα συμφέροντα που υπηρετεί ο κάθε ένας αλλά και τις σκοπιμότητες του ανεπαρκούς πολιτικού συστήματος, το οποίο επιστρατεύει κάθε μέσον προκειμένου να κατακτήσει την πολυπόθητη καρέκλα της εξουσίας.
Έτσι τις τελευταίες μέρες δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς η να κλαις βλέποντας την σκοπιμότητα να μετατρέπεται σε βλακεία προκειμένου να επιβιώσει.
Κέντρο και στόχος των εξελίξεων για ακόμα μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία φαίνεται ότι αποτελεί τον τρόμο και φόβο της παρέας Τσίπρα.
Μετά τις απειλές τύπου "θα σε σβήσουμε", τις απειλές πρότασης μομφής των γερμανοτσολιάδων του ποταμιού, μετά την λάσπη που πετάξανε, μετά το όλη την μπόχα του σάπιου που λυμαίνεται τον τόπο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Η δημοτικότητα της Ζωής είναι στα ύψη.
Η νέα τακτική για να αντιμετωπιστεί η Ζωή είναι γνώριμη για τους Πάγκαλους του ΣΥΡΙΖΑ: "χέζω και πάω τρώω και έρχομαι"   και στην λογική αυτή αφού είδαν ότι η Ζωή μπορεί να είναι ο μεγάλος τους αντίπαλος και η μόνη επιλογή που άφησαν για να εκφραστεί το 62%, αποφάσισαν να την ξαναγαπήσουν.
Η φάκα στο τυρί ετοιμάστηκε και πλέον να σταματήσει ΤΩΡΑ (με κεφαλαία γραμμένο) κάθε επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απαιτεί με γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικές ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.
Παράλληλα λένε στη Ζωή ότι θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην ηγηθεί νέου πολιτικού φορέα.
Χαιρετίσματα σύντροφοι.


Δημοσίευση σχολίου