Κίνηση τακτικής η προσφυγή στις κάλπες.


Με κινήσεις τακτικής προσπαθεί ο Τσίπρας να επιβάλλει την θέληση των δανειστών και το μόνο του εμπόδιό είναι το "ΟΧΙ" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι οφείλουν πλέον να συγκροτήσουν ενιαίο και αδιάσπαστο μέτωπο απέναντι στις επιλογές Τσίπρα.
Η σημαία αντίστασης που σηκώνει ο Λαφαζάνης με τους συνεπείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μεμονωμένες φωνές όπως της Κωνσταντοπούλου, του Βαρουφάκη, του Λαπαβίτσα και άλλων δεν είναι αρκετές για να δημιουργήσουν εκείνη την πολιτική δύναμη που θα αποτελέσει τον αντίποδα στον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του.
Η μόνη λύση είναι να ενωθούν όλοι μαζί έχοντας ως βάση του προγράμματος τους όλα όσα έλεγε και δεν έκανε ο Τσίπρας.
Για το καλό και το μέλλον αυτής της χώρας οφείλουν να το κάνουν άμεσα και να επιλέξουν τον καταλληλότερο που θα ηγηθεί αυτής της νέας προσπάθειας.
Ο χρόνος θα αποδειχθεί καθοριστικός γιατί ο Αλέξης Τσίπρας θα κινηθεί και θα  δρομολογήσει εξελίξεις άμεσα και είναι λάθος να πιστεύουν κανείς ότι οι δεσμεύσεις του Τσίπρα  έχουν κάποια αξία και βάση αυτών δεσμεύσεων να σχεδιάσει την στρατηγική αντιμετώπισης των μνημονιακών επιλογών της κυβέρνησης.
Είναι εκτός διανοητικού του πεδίου του Τσίπρα να εφαρμόσει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή συνεδρίου καθώς η πρόταση αυτή ως μόνο στόχο είχε να κερδίσει χρόνο για να κάνει νόμο τα μνημόνια.
Αυτό που θα κάνει είναι να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές αφήνοντας εκτός ψηφοδελτίων όλους όσους αντιστάθηκαν στην κολοτούμπα, ελπίζοντας ότι θα ξεγελάσει για ακόμα μία φορά τον λαό και θα υφαρπάξει την ψήφο του.  
Με δεδομένο ότι η διάσπαση είναι επιλογή Τσίπρα, αυτό που πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφεθεί η τύχη της χώρας στα χέρια όλων αυτών που μεθοδικά επεδίωξαν να κατακερματίσουν τον πολιτικό λόγο που έδωσε το 62% στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

 nein news





Δημοσίευση σχολίου