Τα λεφτά της νέας δανειακής σύμβασης εξαφανίζονται χωρίς να φτάσουν στην Ελλάδα και ο Τσίπρας ψάχνει τη λύση στην κάλπη - Εντολές εξπρές θα ανακοινωθούν εντός ωρών η ημερών.

Η εκλογολογία στο Ζενίθ μετά την επίσημη ρήξη με την αριστερή πλατφόρμα που ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Η αντιπρόεδρος της βουλής κ. Χαραλαμπίδου δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που οδηγεί την χώρα σε εκλογές ο Τσίπρας είναι να πετάξει έξω από τα ψηφοδέλτια όσους δεν ψήφισαν τα μνημόνια.
Από την πλευρά της η αριστερή πλατφόρμα περνά σε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Τσίπρα λέγοντας ότι για όλα όσα αποφασίζονται στα υπόγεια του Μαξίμου δεν έχει καμία ενημέρωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ είναι έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση και περιμένει τις επίσημες εξαγγελίες του Τσίπρα ενώ το χρήμα που θα ...έδινε ανάπτυξη το αρπάζουν τα κοράκια.
Από τα 82 δις τα πρώτα 23 εκταμιεύτηκαν χωρίς να έρθουν ποτέ στην Ελλάδα. Τα 10δις δεσμεύτηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 12 δις δεσμεύτηκαν για τις δανειακές υποχρεώσεις και σε εμάς έμεινε ένας Τσίπρας που ονειρεύεται να γίνει ο "Τσε και Βάρα" της Ευρώπης σκοτώνοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.


 

Δημοσίευση σχολίου