Η Ζωή τους ενώνει γιατί όλοι φοβούνται την αλήθεια.
  
Μετά την ψήφιση του μνημονίου μπήκαν και οι διαχωριστικές γραμμές στο κόμμα του Τσίπρα.
Πρώτη που ξεκάθαρα διαχώρισε την θέση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αποτελεί πλέον ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η αποχώρηση των υπουργών και του Τσίπρα από την αίθουσα της βουλής, μόλις ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει η Ζωή έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα αυτών που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα καθόσον  "οι σύντροφοι" έχουν βάλει στόχο να την τελειώσουν.
Στο παιχνίδι αποδόμησης της προέδρου μπαίνει η ΝΔ, το ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ καθώς όλοι φοβούνται τις κινήσεις απόδοσης ευθυνών που επιδιώκει η πρόεδρος.
Η Ζωή τους ενώνει και έτσι χέρι χέρι απεχώρησαν Τσίπρας και Μεϊμαράκης μόλις η κ. Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει.
Μαζί τους αποχώρησαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Τελικά η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε. Και για πρώτη φορά έκανε τόσο σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο πως θα δράσει στο μέλλον.
«Δεν μπορώ άλλο να υπερασπίζομαι τον πρωθυπουργό» είπε και τον κατηγόρησε ως έναν ακόμη πρωθυπουργό των μνημονίων.
«Με στεναχωρεί η επιλογή του να μπει στον κατάλογο των πρωθυπουργών των Μνημονίων, η επιλογή του να μην τον υπερασπίζεται η Πρόεδρος της Βουλής που τον εμπιστεύτηκε και να ανέχεται δήθεν να τον υπερασπίζονται οι εκπρόσωποι του πιο παλιού διεφθαρμένου κατεστημένου» συμπλήρωσε η Πρόεδρος της Βουλής επισημοποιώντας με τον πιο σαφή τρόπο την πλήρη διάσταση με την κυβέρνηση.
Σημείωσε ότι δεν θα υπερασπιστεί τον πρωθυπουργό γιατί ο ίδιος την έπεισε ότι θα πρέπει να πάψει να το κάνει, καθώς εκείνος ήταν που χαρακτήρισε κάτι τέτοιο σουρεαλισμό.
Ο Τσίπρας είναι πλέον ορατό ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά μόνο για την υλοποίηση των εντολών των αφεντάδων του και έχοντας ως δεδομένη την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ πριν η μετά τις εκλογές έχει βάλει πλώρη για τα Βόρεια προάστια.   


Δημοσίευση σχολίου