Για τον μέσο άνθρωπο που απλά ακούει μία είδηση η οποία του προκαλεί στιγμιαία αισθήματα και δεν προβληματίζεται περαιτέρω, η καταστροφή που συντελείται από την ISIS σε βάρος της ιστορίας της ανθρωπότητας είναι μία ηλίθια πράξη χωρίς κανένα νόημα.

"αν αυτός ο βλάκας καταλάβαινε τι κάνει θα έκοβε το κεφάλι του μόνος του"
Την αποδίδει στον θρησκευτικό φανατισμό και την άγνοια διανοητικά αρρωστημένων υπανάπτυκτων ανθρώπων.
Οι θρησκευτικοί "ηγέτες" των Τζιχαντιστών για να φανατίσουν τις μάζες λένε:«Ο προφήτης Μωάμεθ γκρέμισε είδωλα με τα ίδια του τα χέρια όταν έφτασε στη Μέκκα. Έχουμε διαταγή από τον προφήτη μας να ρίξουμε κάτω τα είδωλα και να τα καταστρέψουμε. Οι σύντροφοι του προφήτη το έκαναν τότε, όταν κατακτούσαν τις διάφορες χώρες».
Όμως δεν είναι έτσι.
Ούτε άρρωστοι είναι, ούτε θρησκόληπτοι είναι. Έμποροι του κερατά είναι και οι συνένοχοί τους είναι ο κόμης Έλγιν σε νέα έκδοση.


Όπως τότε καταλήστεψαν τα γλυπτά του Παρθενώνα, έτσι και τώρα ληστεύουν τα αγάλματα και τις τοιχογραφίες της ιστορίας της Συρίας και του Ιράκ που ζητούν οι διεθνείς αρχαιοκάπηλοι και με αντάλλαγμα χρήματα, όπλα και σφαίρες.
Εισπράττουν τα χρήματα, παραδίδουν τις αρχαιότητες και ανατινάζουν τους ναούς για να μην αφήσουν ίχνη.
Για να κρύψουν τις αποδείξεις της λεηλασίας του ανθρώπινου πολιτισμού.
Αυτό εξηγεί η αρχαιολόγος Joanne Farchakh και συνεχίζοντας λέει: «Οι αρχαιότητες από την Παλμύρα είναι ήδη προς πώληση στο Λονδίνο» 
 «Υπάρχουν αντικείμενα από τη Συρία και το Ιράκ που έχει κλέψει το Isis και βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Δεν είναι πλέον στην Τουρκία, όπου έφτασαν την πρώτη φορά, έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η καταστροφή κρύβει το εισόδημα του Isis που πουλά αυτά τα πράγματα ΠΡΙΝ από την καταστροφή των ναών όπου βρίσκονταν. Υπάρχει κάτι ανεκτίμητο στο να πουλάνε και, στη συνέχεια, να καταστρέφουν την περιοχή και η καταστροφή έχει ως στόχο να κρύψει το επίπεδο της κλοπής. Καταστρέφουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Έτσι, κανείς δεν ξέρει τι έχουν πάρει και τι είχε καταστραφεί».


Όλα είναι μία μεγάλη μπίζνα για τα ανθρωπόμορφα τέρατα σε δύση και ανατολή που ακούνε στο όνομα κόμης Έλγιν.
Όλοι γνωρίζουν και όλοι θρέφονται από το έγκλημα.
Οι δυτικοί πουλάνε όπλα, εκτελούν μεταφορές όπλων, οι αρχαιοκάπηλοι έχουν δουλίτσες, το ΑΕΠ των χωρών τους αυξάνεται αλλά πάντα με το αίμα αθώων ανθρώπων και την ιστορία της ανθρωπότητας να βγαίνει στο σφυρί.

Ας μην γελιόμαστε. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ και θα γίνεται πάντα όσο όλοι εμείς βελάζουμε  περιμένοντας την σειρά μας.   

Δημοσίευση σχολίου