Όταν φωνές από την Ελλάδα και τον κόσμο έλεγαν ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζουν στην χώρα είναι καταστροφή, η «μνημονιακή κουλτούρα» μας έλεγε ψεκασμένους.


Σήμερα όμως με τον πλέον επίσημο τρόπο το ΔΝΤ έρχεται και δικαιώνει εκείνες τις φωνές λέγοντας ότι το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα είναι καταστροφή και μάλιστα ανακοινώνει ότι τα λάθη που έγιναν στην χώρα μας αλλάζουν την «συνταγή» του ταμείου για να μην επαναληφθούν.
Η ζημιά που έγινε είναι τρομακτική και το ερώτημα είναι γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν ασπάζεται και δεν υιοθετεί τις θέσεις του ταμείου αλλά εναρμονίζεται με τις θέσεις της Γερμανίας και συνεχίζει να καταστρέφει την χώρα.
Οι εφαρμοστικοί νόμοι που θα ψηφιστούν μέσα στον Οκτώβριο είναι καταστροφικά όχι πλέον για την οικονομία αλλά για την κοινωνία.
Σήμερα λοιπόν οφείλουν όλοι όσοι χειρίζονται τις τύχες αυτού του λαού να αναθεωρήσουν την στάση τους και να πούνε όχι στην συνέχιση του “παραλογισμού”.
Σε μία περίοδο όπου τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα θα δημιουργούν πολέμους, εμείς δεν είναι δυνατόν να χτίζουμε φυλακές καταρρακώνοντας το ηθικό του λαού.
Με τον κοινωνικό ιστό διαλυμένο και τον λαό εξαθλιωμένο δεν θα είναι καθόλου δύσκολο ο διχασμός να κυριαρχήσει ως άγγελος λύτρωσης.
Θυμίζουμε ότι στην Αγγλία έγιναν εκλογές για την Σκωτία, αλλά εκεί έμειναν ενωμένοι, στην Ισπανία θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί, προβλήματα διχασμού έχουμε και με τους Φλαμανδούς αλλά εδώ στην Ελλάδα ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την Θράκη σε περίπτωση που καλλιεργηθεί κλίμα που θα μας οδηγήσει σε δημοψήφισμα με θέμα την ανεξαρτησία της.
Σήμερα έχουμε τέσσερις μουσουλμάνους βουλευτές στην Θράκη και το κακό δεν είναι που είναι μουσουλμάνοι αλλά ότι μπορεί αύριο αυτοί να δηλώνουν Τούρκοι.      

Δημοσίευση σχολίου