Η Ελληνική δικαιοσύνη, είναι η μόνη πλέον εξουσία που μπορεί να εκφράσει και πολλές φορές εκφράζει την θέληση και τις ανάγκες τους λαού.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω από την "Ελληνική δικαιοσύνη" υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι Έλληνες δικαστές, οι οποίοι αντιστέκονται και δεν παραδίδουν τα κλειδιά της δικαιοσύνης στην Μέρκελ.
Έτσι συνέβη και στην Ζάκυνθο όπου ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΖ αποτρέπεται, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού μέσω προσωρινής διαταγής που εξέδωσε το δικαστήριο Ζακύνθου, η ΔΕΗ δεν μπορεί να προχωρήσει στο πρόγραμμα διακοπών που ανακοίνωσε λόγω των χρεών της Δημοτικής Επιχείρησης.


Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, η επόμενη διακοπή ρεύματος θα ξεκινούσε σήμερα στις 10:00 και θα κρατούσε μέχρι το απόγευμα.

Ενόψει της έκδοσης απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή, η οποία αναστέλλει προσωρινά τον κίνδυνο διακοπών ρεύματος και κατά συνέπεια των προβλημάτων στην ύδρευση του νησιού.


Δημοσίευση σχολίου