Όπως γράψαμε και εδώ στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα η "αριστερή Τσίπριος διανόηση" νομίζει ότι έχει ξεφύγει και είναι "Βατικανό σκέψης"



Έρχεται λοιπόν από το "TRIBUNE" ένας αριστερός και σε άρθρο με τίτλο: "Πύρρειος νίκη της Γερμανίας – Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει" γράφει,
«Έχω όμως μια αίσθηση, ότι το μάτωμα [μνημόνια – λιτότητα] δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό. Γεγονότα που θα ταρακουνήσουν τον πλανήτη θα αλλάξουν τα πράγματα».
Σήμερα, 16 Οκτωβρίου, διαβάζω: «Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche. (…) Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσαν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα».
…Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι, ο αρθογράφος.
Σαν τον Σαμαρά και αυτός, που παραμονές εκλογών μύριζε στην ατμόσφαιρα και έλεγε ότι η νίκη είναι δική του, ο αρθρογράφος "έχει την αίσθηση" ότι η λιτότητα τέλος.
Τι θέλει να πετύχει ο βλάμης με αυτό τον τρόπο. Πρώτα από όλα να σε κρατάει σε λήθαργο και φρόνιμο, γιατί σου λέει "έλα δικέ μου δεν τρέχει τίποτε, τα μνημόνια θα τελειώσουν γιατί θα έχουμε εξελίξεις και μάλιστα τόσο έντονες που τα μνημόνια θα είναι κολέγιο".
Συνεχίζοντας ο "ΠΥΘΙΑΣ" που …αισθάνεται, μας λέει ότι αυτό το όνειρο περί γεωπολιτικών εξελίξεων το γράφει πολύ καιρό.
Γράφει συγκεκριμένα: "Εδώ και πολλούς μήνες, ίσως και χρόνο ολόκληρο, γράφω τόσο μέσα από το TRIBUNE, όσο και από το προφίλ μου στο Facebook, και σας λέω ότι οι γεωπολιτικές εξελίξεις και ανακατατάξεις στην περιοχή μας θα ακυρώσουν από μόνες τους τα μνημόνια. Σήμερα, αυτή η «προφητεία» φαίνεται ότι έχει αρχίσει να «βγαίνει».
Δηλαδή μας λέει ξεκάθαρα - εγώ πολύ καιρό σας παραμυθιάζω ότι το μνημόνιο θα ακυρωθεί από μόνο του και τώρα, μετά από ένα χρόνο, βλέπω ότι η προφητεία βγαίνει. Δηλαδή σου λέει, θέμα ημερών είναι να τελειώσουμε με την ανεργία, τα capital control κ.λ.π, άρα πλήρωσε τώρα με ότι έχεις και μετά θα είσαι άρχοντας".
Και συνεχίζει λέγοντας:
Ωστόσο, όπως έγραφα στο ίδιο άρθρο στις 13 Ιουλίου:
«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φτιάξουμε κράτος. Φτάσαμε έως εδώ επειδή δεν είχαμε κράτος.
Είναι υποχρέωσή μας να οικοδομήσουμε μια λογική Ελλάδα, ανεξάρτητα εάν θα υπάρχει ή όχι Ευρώπη, ανεξάρτητα εάν η Γερμανία οδεύει προς το τέλος της ηγεμονίας της».
Εδώ δηλαδή τα δίνει όλα.
Σου λέει ότι είσαι ένοχος και μαζί τα φάγαμε, αλλά τώρα ανεξάρτητα εάν θα τελειώσουν τα μνημόνια πρέπει να φτιάξεις κράτος. Δηλαδή να μην έχεις σύνταξη, υγεία, παιδεία, να ξευτελίζουν την εργασία έχοντας εφεδρείες ανέργων στην ουρά και εσύ να βγάλεις το σκασμό, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κράτος.
Δεν σου λέει βέβαια αν τα κλεμμένα θα έρθουν πίσω, δεν σου λέει ότι οι επιτροπές της βουλής για το χρέος τελειώσανε και σίγουρα δεν σου λέει ότι αυτό που ζεις είναι ο καπιταλισμός καζίνο και κάποιοι σε καταλήστεψαν.
Βέβαια στη συνέχεια ο αρθογράφος "ΠΥΘΙΑ" γίνεται επιστήμονας καθώς σου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει προφητικό χάρισμα, δεν διαβάζει τα χαρτιά και δεν είναι αστρολόγος. Απλά κάνει αυτά που του δίδαξε ο μέγας Ανδρέας Παπανδρέου και αντί να ασχολείται με τη μικροπολιτική, διαβάζει τον μεγάλο χάρτη. Γιατί ο μεγάλος χάρτης είναι εκείνος που μας δείχνει πώς θα πάνε τα πράγματα. Στην Ελλάδα οφείλουμε πρώτα να κάνουμε γεωπολιτική και μετά πολιτική.
Δηλαδή ο άνθρωπος είναι τέρας ηλιθιότητας, η νομίζει όλους όσους θα διαβάσουν το άρθρο  του "ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Υγιαίνετε. 
γράφει ο Ντελάλης.

Δημοσίευση σχολίου