Πρόεδρε δεν είναι κατάσταση αυτή. Εμένα ο αδελφός μου βγήκε καθαρά και είπε στον κόσμο να πάρει την καραμπίνα, να βγει στους δρόμους και να μας πάρουν στο κυνήγι και εσύ συνεχίζεις να προκαλείς.


Εγώ ήμουνα σαφής και σου τα λέω έξω από τα δόντια γιατί δεν πάει άλλο. Εσύ αριστερός πρωθυπουργός στέλνεις τα παιδιά σου σε ιδιωτικά σχολεία;
Αυτό για την κοινωνία σημαίνει ότι μπορεί να μην είσαι ζάπλουτος και Κροίσος αλλά είσαι εύπορος.
Το να είσαι εύπορος πρόεδρε δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι αυτοί που σε πληρώνουν δεν σου τα χώνουν για να στέλνεις τα μωρά σου σε ιδιωτικά σχολεία, την στιγμή που οι καθηγητές στα δημόσια είναι είδος προς εξαφάνιση.
Το λαμβάνουν ως δούλεμα.
Εγώ βγήκα και το είπα. Ο Τσίπρας που πάει το παιδί του στο ιδιωτικό σχολείο θα αναλάβει το κόστος της επιλογής του. Για αυτόν είναι πενταροδεκάρες το ΦΠΑ.
Ξέρεις τι έγινε μετά; Με έλουσαν πατόκορφα. Ρε φασίστα μου είπαν, για τον Τσίπρα δεν είναι τίποτε αυτά τα λεφτά γιατί δεν τα πληρώνει αυτός. Εμείς τα πληρώνουμε και εσένα ρε βόδι εμείς σε φτάσαμε σε αυτά τα κιλά και ήρθες τώρα να μας πεις ότι "είναι πενταροδεκάρες"
Πρόεδρε δεν αντέχω άλλο και εσύ κάνεις μ@λ@κίες γιατί δεν τους τελειώνεις μια και έξω και το πας βήμα βήμα.
Με αυτή την μέθοδο του "βήμα - βήμα" ερεθίζονται.
Ευτυχώς πετάχτηκε κάποιος και τους είπε ότι και τα μωρά του Καραμανλή εσείς τα μεγαλώσατε, εσείς και του Παπανδρέου και κάνατε ολόκληρο παλικάρι τον Μητσοτάκη και τώρα θέλει να σας κυβερνήσει για να αναθρέψετε και τα δικά του μωρά και παραπονιέστε για έναν Τσίπρα που στο φινάλε είναι και αριστερός;
Να είναι καλά ο άνθρωπος είπε ο Φίλης την ώρα που ο Τσίπρας γυρόφερνε μέσα στο γραφείο μονολογώντας.
"Μ@λ@κία κάναμε, έπρεπε να το πάμε στο 23%. Δεν σκεφτήκαμε ότι αυτοί που πάνε τα παιδιά τους στα ιδιωτικά είναι οι "καναπεδίσιοι". Από αυτούς δεν θα έχουμε αντίδραση. Είναι δικοί μας".


Δημοσίευση σχολίου