Μεγάλη σπείρα Γερμανών κακοποιών, σε συνεργασία με Γερμανοτσολιάδες μπαίνει στα σπίτια και ληστεύει τους πολίτες. -Πάρτε τις καραμπίνες είπε ο Φίλης.


Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το πρωτοσέλιδο κεντρικής εφημερίδας της χώρας προκειμένου να περιγράψει την αλήθεια της κυβέρνησης της φασιστικής Ελλάδας παραμονές της επετείου του "ΟΧΙ" του λαού κατά του φασισμού, καθώς άλλο ένα σχέδιο που καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και το "άβατο των αβάτων" το σπίτι του Έλληνα ετοιμάζεται για να εφαρμοστεί από την πρώτη "αναρχοαυτόνομη" κυβέρνηση κατά απαίτηση των δανειστών.

 Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στο κουαρτέτο προς έγκριση και αναφέρει η Realnews στο πόθεν έσχες θα πρέπει να δηλώνονται στο εξής – εκτός από το περιεχόμενο των θυρίδων – ακόμα και τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που κάθε πολίτης έχει στο σπίτι του!
Χαλιά, κιλίμια παλαιά βιβλία και καρέκλες ή έπιπλα-αντίκες μέχρι και τις παλιές κούνιες των παιδιών σας δηλώστε τα, λέει το νομοσχέδιο.
 Στόχος η κοινωνία και ο λαός. Η Βέρμαχτ έχει ανάγκες, ιδικά τώρα που καταρρέει και χρειάζεται τα τιμαλφή για να συντηρηθεί.
 Θα εισβάλλουν στα σπίτια τους σαν τον Δικαστή Ντρεντ,
Πρόκειται για πρωτοφανείς σκέψεις που σε συνδυασμό με την προσπάθεια επιβολής πλαστικού χρήματος με το οποίο θα ελέγχονται οι καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών, τα προσωπικά τους ιατρικά δεδομένα και θα αποκαλύπτεται μέχρι και το ψυχολογικό τους προφίλ, χτυπούν πλέον τον σκληρό πυρήνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μόνο επίκαιρες μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν οι δύο προφητείες του Εθνομάρτυρα Πατροκοσμά:
 "Θα σας βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα" και "θα σας πάρουν ακόμα και τις στάχτες"
 Το σπίτι είναι ιερό, και γι' αυτό οι δανειστές θέλουν να καταρρεύσεις σαν έννοια στην ελληνική κοινωνία.



Δημοσίευση σχολίου