Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της ΝΔ, δεν είναι καθόλου αυτό που επιδιώκουν να βλέπουμε.Η σκληρή μάχη ξεκινάει από τους βουλευτές του κόμματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κωμικοτραγικές καταστάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα.


Οι νέοι βουλευτές που τάχθηκαν με τον Τζιτζικώστα, αισθάνονται απελπισμένοι και "σκυλομετανιώνουν" που το έπραξαν, αλλά πλέον δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Φοβισμένοι περιμένουν την επόμενη μέρα καθώς βλέπουν ότι ο Μεϊμαράκης όχι μόνο θα είναι νικητής, αλλά και ότι είχε δίκιο σε πολλά θέματα για τα οποία οι ίδιοι ήταν ολομέτωπα απέναντί του.
Ένα θέμα, που όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο Μεϊμαράκης είχε απόλυτο δίκιο, ήταν ο χρόνος που θα διαρκέσει η προεκλογική αναμέτρηση.
Ο Μεϊμαράκης είχε προτείνει η προεκλογική περίοδος να είναι μικρής διάρκειας, επειδή διέβλεπε ότι μία μακρά περίοδος θα δημιουργούσε τρομερές αντιπαραθέσεις και εντάσεις μέσα στο κόμμα.
Σε αυτή την θέση αντιτάχθηκαν, οι βλέποντες κοντόφθαλμα, θεωρώντας ότι Μεϊμαράκης, επωφελείται εάν η χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι μικρή.
Σήμερα βλέποντας αυτά που γίνονται στο κόμμα, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι η πρόταση Μεϊμαράκη ήταν σοφή και ενδεδειγμένη, γιατί ήταν η μόνη που προσέφερε λύση. 
Όμως επειδή όσοι τάχθηκαν απέναντι στον σημερινό πρόεδρο, φοβούνται ότι θα παραγκωνιστούν, δίνουν τον "υπερ' πάντων αγώνα", κατά του Μεϊμαράκη, για προσωπικούς και μόνο λόγους.
Όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι αμφίβολο αν όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές και εάν η επόμενη μέρα θα είναι ίδια για όλους.



Δημοσίευση σχολίου