Ο Peter Sutherland, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, θέλει τα έθνη να εγκαταλείψουν κάθε εθνική κυριαρχία ...


Ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για διεθνή θέματα μετανάστευσης, ο Peter Sutherland δήλωσε προσφάτως ότι ελπίζει ότι το μεταναστευτικό τσουνάμι που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ότι η κυριαρχία των εθνών είναι «μια ψευδαίσθηση», μια «παλιά προκατάληψη» και πρέπει να εγκαταλειφθεί [είναι μια από τις αρχές της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», η φιλοσοφία του χάους!]. Με τα λεγόμενα του, ο Ύπατος Εκπρόσωπος του ΟΗΕ, κατέστησε σαφές γιατί η μετανάστευση είναι μια ευκαιρία στα μάτια των οπαδών της παγκοσμιοποίησης: διευκολύνει και επιταχύνει την καταστροφή των εθνών και των λαών.

Ο Peter Sutherland υποστηρίζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη «δεν έχουν μόνο ηθική υποχρέωση, αλλά και νομική υποχρέωση να προστατεύσουν τους πρόσφυγες.» Κατέστησε σαφές ότι οι δυτικές χώρες πρέπει να συνεχίσουν να υποδέχονται τους μετανάστες-πρόσφυγες χωρίς ειδική ποσόστωση, κυρίως τους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Αφρικής: δυνητικά μιλάμε για κάτι εκατομμύρια. Ως εκ τούτου, τα έθνη δεν έχουν κανένα κυριαρχικό δικαίωμα που να τους επιτρέπει να περιορίσουν τη μεταναστευτική ροή.
Ο Sutherland βλέπει το όλο θέμα της εθνικής κυριαρχίας ως «ψευδαίσθηση» που οι κυβερνήσεις πρέπει να εγκαταλείψουν.

Σε συνέντευξη του στο Κέντρο Ειδήσεων του ΟΗΕ ο Sutherland απάντησε στην ερώτηση,«ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε προς τις κυβερνήσεις;».

Αυτός ο χρηματιστής, πρώην μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Ομάδας Bilderberg, το είπε καθαρά και ξάστερα: «εγώ θα ζητήσω από τις κυβερνήσεις να συνεργαστούν, να αναγνωρίσουν ότι η εθνική κυριαρχία είναι μια ψευδαίσθηση - ότι η κυριαρχία είναι μια απόλυτη ψευδαίσθηση που πρέπει να εγκαταλειφθεί. Η στιγμή που οι χώρες κρύβονταν πίσω από τα σύνορα και τους φράκτες ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συνεργαστούμε από κοινού για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο [να και το «νανούρισμα» της νέας παγκόσμιας τάξης για να αποκοιμίσει εμάς τα «μωρά»].

Και συνεχίζει:

«Θα έπρεπε να γνωρίζουμε, και πρέπει να γνωρίζουμε, τώρα όπως και στο παρελθόν, όπου λαμβάνουν χώρα τρομερές συγκρούσεις, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις τεράστιες μεταναστευτικές ροές.» Πράγματι το γνωρίζαμε και το γνωρίζουμε, αλλά, βρε συ αρχιλαμόγιο Sutherland , οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν κάνει τα πάντα για να ξεκινήσουν αυτούς τους πολέμους στο Ιράκ, τη Λιβύη και πιο πρόσφατα στη Συρία...
Οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές που ευθύνονται για την καταστροφή των χωρών εκατομμυρίων μεταναστών και που συρρέουν στις πόρτες της Ευρώπης, ξαφνικά μας προτείνουν και τη «λύση» στο πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν: την εγκατάλειψη του Έθνους υπέρ μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δείτε λοιπόν φίλοι μου ποιος είναι αυτός ο κύριος Sutherland και σαν έξυπνα παιδιά που είστε θα καταλάβετε:

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση διήυθυνε την Goldman Sachs για είκοσι χρόνια και αποτελεί μέρος της Τριμερούς, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του ΠΟΕ (Παγκ. Οργανισμός Εμπορίου)

Ο Peter Sutherland δεν είναι μία τυχαία φωνή στον ΟΗΕ: είναι ένα από τις ισχυρές φωνές του ΟΗΕ, λόγω της υποδειγματικής του πορείας στην Παγκοσμιοποίηση. Ήταν Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για την πολιτική ανταγωνισμού, αλλά και ο γενικός διευθυντής της GATT και του ΠΟΕ, που ίδρυσε. Θέσεις που δεν κατείχε ασφαλώς τυχαία.

Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ο Sutherland ήταν πρόεδρος της Goldman Sachs International. Είναι επίσης μέλος του διευθυντηρίου της παγκόσμιας λέσχης Bilderberg και συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Είναι επίσης Σύμβουλος της Διοίκησης της κληρονομιάς της Αγίας Έδρας.

Αλλά ήταν επίσης πρόεδρος της British Petroleum, όπως επίσης του Ευρωπαϊκό τμήματος της Τριμερούς Επιτροπής και είναι επιπλέον Επίτιμος Πρόεδρος του Δικτύου Διατλαντικής Πολιτικής, ένας από τους κύριους οργανισμούς που προωθούν την διατλαντική συνθήκη (ΤΤΙΡ).

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη που μας τα λέει τόσο καθαρά ...χύμα και τσουβαλάτα !

Γράφει ο Koukoufikis Ioannis


Δημοσίευση σχολίου