Σε Γκουαντάναμο της Ευρώπης μετατρέπεται η Ελλάδα για χιλιάδες πρόσφυγες και εκατομμύρια Έλληνες.
Το δράμα των προσφύγων που έρχονται στη χώρα είναι ελάχιστο μπροστά στο δράμα των Ελλήνων που είναι πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.



Δώδεκα οργανωμένους, κλειστούς και φυλασσόμενους καταυλισμούς θα κάνει η αριστερή κυβέρνηση του αριστερού Αλέξη Τσίπρα για τους μετανάστες, τους οποίους θα "σταυλίσει" σε κοντέινερς, ενώ παράλληλα θα πετάξει τους Έλληνες στο δρόμο υπακούοντας στα κελεύσματα των τοκογλύφων, προχωρώντας σε κατασχέσεις της περιουσίας του λαού.

 Οι Έλληνες πρόσφυγες θα είναι ελεύθεροι να περιφέρονται οπουδήποτε στο Γκουντάναμο Ελλάς, ενώ για τους πρόσφυγες θα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα και θα είναι σταυλισμένοι στην Αττική (Ραφήνα, Ασπρόπυργο, Λαύριο), Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα), Αιγαίο (Λέσβος (2), Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος).

Φυσικά ούτε λόγος να μεταφερθούν, πρόσφυγες, σε περιοχές των Βορείων Προαστίων ή στη Μύκονο γιατί εκεί βιώνει βίο ανθόσπαρτο η ελίτ της αριστερής διανόησης και προπάντων όλοι αυτοί που καταλήστεψαν τόσα χρόνια τη χώρα.

Η παραγωγή προσφύγων αποδεικνύεται η ποιο επικερδής μπίζνα του συστήματος καθώς οι πρόσφυγες είναι συμπαθής τάξη και δεν υπάρχουν αντιδράσεις και έλεγχος για τις δαπάνες προς αυτούς και παράλληλα αποτελούν θαυμάσια "κρυψώνα" για τα αμέτρητα κονδύλια που καταληστεύονται από τους μεσάζοντες των προσφύγων ενώ στους πρόσφυγες απομένει μόνο η ελπίδα πως το Νταχάου της Ευρώπης είναι καλύτερο από τον πόλεμο.



Δημοσίευση σχολίου