Ο Τσίπρας επανεξελέγη τον Σεπτέμβριο, όντας μνημονιακός αυτή τη φορά με το επιχείρημα ότι ψηφίζοντας τον θα απαλλαχθεί η χώρα και ο κρατικός μηχανισμός από το "παλιό", δηλαδή από την ΝΔ, ΠΑΣΟΚ! Βέβαια οι υπουργοποιήσεις πασόκων όπως Τζάκρη, Σπιρτζή, Μπόλαρη αποτελούσε μία αντίφαση αλλά οι "οπαδοί" του ηγέτη είχαν το επιχείρημα ότι αυτοί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ έστω και ένα χρόνο πριν....


Στην παρακάτω φωτογραφία, πράξη διορισμού στο πολιτικό του γραφείο από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη του Στέργιου Μπαλοδήμου!




Δεν έχουμε κάτι με τον Μπαλοδήμο προσωπικά, απλά θυμίζουμε ότι το 2013 είχε εκλεγεί μέλος (στην 5η σειρά κατάταξης) του Κεντρικού συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Σας παρουσιάζουμε σε φωτογραφία το απόσπασμα!


"Πηγή:anemosantistasis.blogspot.gr" 

Φυσικά δεν είναι ο μόνος. 
Όλοι οι "αριστεροί" της ΔΗΜΑΡ, και όχι μόνο, που συμμάχησαν με τους Σαμαρά - Βενιζέλο και έλεγαν πόσο βλάκας είναι ο Τσίπρας, σήμερα είναι σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού, εξακολουθώντας να λένε πόσο βλάκας είναι ο Τσίπρας και ότι σε σύντομο χρόνο θα τον εξαϋλώσουν. 
Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με έναν σύντροφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ερώτημα: Ρε συ δεν βλέπει τι κάνει; 
Βουλευτής: Άστο φίλε μην το ψάχνεις. Ευτυχώς που είναι χαζός, διαφορετικά μπορεί να είχαμε άλλους μπελάδες. 
Ερώτημα: Δηλαδή; 
Βουλευτής: Τι δηλαδή; Αν τον έκοβε τότε μπορεί να γινόταν δουλειά, αλλά σίγουρα η ένταση θα ήταν μεγάλη και δεν ξέρω αν θα καταλάβαινε ο κόσμος και θα εξακολουθούσε να μας στηρίζει. 
Ενώ τώρα θα κάνει και αυτός για λίγο τον πρωθυπουργό και μετά τα σκατά θα τα φάμε όλοι μαζί και ο κόσμος δεν θα ξέρει τι του γίνεται. 
Ερώτημα: Δηλαδή μου λες ότι το πρόβλημα είναι να μην καταλάβει ο κόσμος το πρόβλημα; 
Βουλευτής: Πες το κι έτσι.  




Δημοσίευση σχολίου